Heidfeld

Vineri, 28 August 2009 | F1 Short

Rosberg si Heidfeld, in standby pentru 2010

Nico Rosberg si Nick Heidfeld contempleaza posibilele destinatii pentru sezonul urmator, insa sustin ca transferurile nu vor fi oficializate prea curand.
Luni, 24 August 2009 | F1 Short

BMW: "Spa, un circuit solicitant pentru monoposturi"

Robert Kubica si Nick Heidfeld asteapta cu incredere Marele Premiu al Belgiei de pe circuitul de la Spa, despre care Mario Theissen afirma ca este foarte solicitant pentru pneuri.
Luni, 24 August 2009 | F1 Short

Kubica, multumit de punctul castigat la Valencia

Robert Kubica este multumit de punctul obtinut in Marele Premiu al Europei, insa Nick Heidfeld este dezamagit ca nu a profitat de calitatile monopostului BMW-Sauber pentru a obtine un rezultat mai bun.
Sambata, 22 August 2009 | F1 Short

BMW-Sauber, multumiti de progresele inregistrate

Robert Kubica, Nick Heidfeld si Mario Theissen remarca progresele inregistrate de monopostul F1.09 la Valencia, chiar daca obiectivul de a castiga puncte va fi dificil de atins.
Vineri, 21 August 2009 | F1 Short

Kubica: "Monopostul BMW-Sauber are inca probleme"

Robert Kubica admite ca BMW-Sauber nu a reusit sa imbunatateasca performanta monopostului, in ciuda update-urilor aduse la Valencia.
Joi, 20 August 2009 | F1 Short

Heidfeld negociaza cu mai multe echipe penttru 2010

Nick Heidfeld a dezvaluit ca se afla in negocieri cu mai multe echipe in perspectiva sezonului 2010, insa pana in prezent nu a ajuns la nicio intelegere.
Joi, 20 August 2009 | F1 Short

Kubica: "Voi gasi echipa potrivita pentru 2010"

Robert Kubica este increzator ca va gasi o echipa potrivita pentru care sa concureze in sezonul 2010 dupa retragerea celor de la BMW din F1, in timp ce Nick Heidfeld spera ca germanii sa termine sezonul pe un trend ascendent.
Miercuri, 19 August 2009 | F1 Short

Theissen: "Kubica si Heidfeld vor continua in F1"

Mario Theissen sustine ca Robert Kubica si Nick Heidfeld isi vor continua carierele in Formula 1 si in sezonul urmator prin prisma calitatilor pe care le poseda.
Vineri, 14 August 2009 | Formula 1

BMW-Sauber introduce noi update-uri pentru Valencia

BMW-Sauber va introduce un nou update pentru monopostul F1.09 la Marele Premiu al Europei, in ciuda faptului ca germanii se vor retrage din Formula 1 la finalul acestui sezon.
Miercuri, 29 Iulie 2009 | F1 Short

Heidfeld, surprins de decizia BMW

Nick Heidfeld a fost luat prin surprindere de decizia constructorului BMW de a se retrage din Formula 1, insa este increzator ca va continua sa piloteze in Formula 1.
Luni, 27 Iulie 2009 | F1 Short

Cursa fara evenimente majore pentru BMW-Sauber

Robert Kubica, Nick Heidfeld si Mario Theissen admit ca au avut parte de o cursa lipsita de evenimente majore, mai ales ca echipa nu a reusit sa-si treaca in cont niciun punct.
Sambata, 25 Iulie 2009 | F1 Short

BMW-Sauber, dezamagiti de rezultate

Nick Heidfeld, Robert Kubica si Mario Theissen sunt dezamagiti dupa ce niciunul dintre pilotii echipei nu a reusit sa promoveze in Q2.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 24 Iulie 2009 | F1 Short

Heidfeld si Kubica, nemultumiti de monopost

Nick Heidfeld si Robert Kubica nu sunt multumiti de comportamentul monopostului BMW-Sauber in prima zi de antrenamente libere de laHungaroring.
Vineri, 24 Iulie 2009 | F1 Short

Webber: "F1 nu este un teren de joaca pentru tineri"

Mark Webber crede ca pilotii neeprimentati nu au ce cauta in Formula 1, insa Nick Heidfeld il apara pe Jaime Alguersuari si spune ca aparitia tinerilor este fireasca.
Joi, 23 Iulie 2009 | F1 Short

Heidfeld anticipeaza un update major abia in Singapore

Nick Heidfeld crede ca BMW-Sauber va reusi sa-si imbunatateasca semnificativ performantele doar incepand cu Marele Premiu al statului Singapore din luna septembrie, prin intermediul unui update major pentru F1.09.
Marti, 21 Iulie 2009 | Formula 1

VIDEO: Heidfeld a condus o motocicleta de Superbike

Nick Heidfeld a participat in weekendul trecut la un eveniment organizat de BMW-Sauber la Nurburgring in cadrul caruia a condus o motocicleta de Superbike.
Luni, 20 Iulie 2009 | F1 Short

Heidfeld: "Performanta Brawn GP nu poate fi repetata"

Nick Heidfeld considera ca echipele care au probleme in acest sezon nu isi pot imbunatati radical performantele in 2010, intrucat acest lucru este posibil doar in primul sezon al schimbarii regulamentului.
Vineri, 17 Iulie 2009 | F1 Short

BMW-Sauber, precauti inaintea cursei din Ungaria

Mario Theissen este precaut inaintea cursei de la Hungaroring prin prisma rezultatelor modeste din acest an, insa Robert Kubica si Nick Heidfeld sunt incantati sa piloteze aici datorita amintirilor placutepe care le au.
Miercuri, 15 Iulie 2009 | Formula 1

VIDEO: BMW-Sauber retraieste cursa din Germania

Va prezentam un material video in care BMW-Sauber dezvaluie cateva evenimente mai putin vizibile publicului larg din cadrul Marelui Premiu al Germaniei.
Marti, 14 Iulie 2009 | Formula 1

BMW-Sauber continua dezvoltarea monopostului F1.09

BMW-Sauber va continua munca la imbunatatirea monopostului F1.09, concomitent cu fazele incipiente ale dezvoltarii monopostului pentru sezonul urmator.

Tag-uri similare

Ferrari, BMW, Renault, McLaren, Williams, regulament, Vettel, Hamilton, Alonso, video
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru