Hibrid Porsche

Luni, 16 Noiembrie 2015 | Modele noi

Oficial Porsche: 911 va avea și o variantă hibrid, dar nu pentru generația actuală

Thomas Wasserbach, directorul departamentului de dezvoltare a motoarelor boxer de la Porsche, a confirmat intențiile de evaluare, testare și dezvoltare ale unei variante hibrid a lui 911.
Joi, 23 Octombrie 2014 | Modele noi

Porsche infirmă posibilitatea unor versiuni hibride ale lui 911 şi Macan

Manfred Schurmann, managerul departamentului de sisteme hibride de propulsie de la Porsche, a infirmat posibilitatea dezvoltării unor versiuni hibride ale lui Macan şi 911.
Joi, 24 Iulie 2014 | Modele noi

Porsche Cayenne facelift: schimbări estetice şi motoare noi pentru SUV-ul german

Porsche i-a aplicat o restilizare lui Cayenne şi a făcut o serie de schimbări în gama de motorizări. Unitatea V8 aspirată a lui Cayenne S a fost înlocuită de un motor V6 twin-turbo de 3.6 litri, dezvoltat de la zero de Porsche. Hibridul a fost şi el îmbunătăţit, devenind mai rapid şi mai eficient.
Miercuri, 12 Martie 2014 | Modele noi

Şeful Lamborghini: "Hibrizii oferă o experienţă compromisă, sunt prea grei"

Stephan Winkelmann, CEO-ul Lamborghini, consideră că actualii hibrizi nu sunt suficient de performanţi din cauza masei ridicate, excluzând aceste sisteme de propulsie pentru modelele din viitorul apropiat.
Joi, 16 Mai 2013 | Modele noi

Porsche pregăteşte hibridizarea întregii game în următorii ani

Odată cu noua platformă modulară MSB, Porsche va hibridiza întreaga sa gamă în următorii ani. Pentru asta, nemţii au dezvoltat un sistem hibrid special, compatibil cu toate modelele noi.
Marti, 02 Martie 2010 | GENEVA 2010

Hibridul Porsche 918 Spyder a debutat la Geneva

Porsche a prezentat inca un hibrid in standul sau de la Salonul Auto de la Geneva. Acesta se numeste 918 Spyder si are un propulsor V8 de 500 CP si doua motoare electrice care ofera impreuna 218 CP.

Tag-uri similare

Porsche, hibrid, Geneva 2010, 918 Spyder, hibrid Porsche
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru