Hyundai electric

Vineri, 07 Mai 2021 | Masini electrice si hibride

Hyundai ar putea lansa sedanul electric Ioniq 6 în 2022

Presa din Coreea de Sud susține că Hyundai va lansa anul viitor modelul Ioniq 6, un sedan electric cu o autonomie de până la 700 de kilometri.
Luni, 28 Septembrie 2020 | Masini electrice si hibride

Hyundai a prezentat prototipul electric RM20e: vehiculul destinat circuitelor are un singur motor amplasat central cu 810 CP

Hyundai a prezentat prototipul electric RM20e în cadrul Salonului Auto de la Beijing. Conceptul destinat sporturilor cu motor este echipat cu un motor electric care dezvoltă 810 CP și 960 Nm.
Marti, 07 Aprilie 2020 | Concepte

Informații noi despre conceptul Hyundai Prophecy: sistem special pentru purificarea aerului și tehnologie inteligentă pentru stabilirea poziției de conducere

Hyundai a oferit o serie de imagini și detalii noi referitoare la conceptul Prophecy. Prototipul electric dezvoltat pe noua platformă Electric-Global Modular Platform integrează un sistem inteligent capabil să stabilească poziția optimă de conducere în funcție de masa și înălțimea șoferului, dar și o tehnologie specială pentru purificarea aerului.
Miercuri, 11 Septembrie 2019 | Masini electrice si hibride

Hyundai a prezentat modelul electric de circuit Veloster N ETCR: motor electric amplasat central și roți motrice spate

Hyundai a publicat primele imagini și informații referitoare la noul Veloster N ETCR. Modelul electric dezvoltat de producătorul sud-coreean va concura în 2020 în noua serie de turisme Electric-TCR.
Sambata, 18 Mai 2019 | Masini electrice si hibride

Hyundai promite un model electric “revoluționar”, în colaborare cu Rimac: “Va influența modul în care noi creăm mașini”

Viitorul model electric pe care Hyundai îl dezvoltă cu croații de la Rimac va fi unul “revoluționar” și “va influența modul în care Hyundai creează mașini”, a declarat un oficial al constructorului asiatic.
Miercuri, 27 Aprilie 2016 | Modele noi

Coreenii joacă la dublu: Hyundai va lansa în 2018 un SUV electric cu autonomie de 320 de kilometri, de două ori mai mare decât Ioniq

Cel de-al doilea model electric din portofoliul Hyundai va fi un SUV cu autonomie de 320 de kilometri, de două ori mai mare decât cea a lui Hyundai Ioniq.

Tag-uri similare

Hyundai, Hyundai electric, SUV electric Hyundai
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru