Hyundai Veloster

Vineri, 20 August 2010 | Modele noi

Hyundai Veloster, rivalul lui VW Scirocco, se lansează la toamnă

Hyundai a anunţat că va dezvălui în luna noiembrie, în cadrul Salonului de la Los Angeles, versiunea de serie a conceptului Veloster, creat pentru a concura cu Volkswagen Scirocco.
Miercuri, 14 Iulie 2010 | Video

VIDEO: Hyundai testează noul Veloster în paralel cu VW Scirocco

După cum ştiţi, cei de la Hyundai vor ca noul Veloster să concureze cot la cot cu Volkswagen Scirocco. Tocmai de aceea, coreenii testează modelul lor în tandem cu coupe-ul din Wolfsburg pentru a sesiza diferenţele dintre cele două compacte sportive.
Marti, 06 Iulie 2010 | Fotospion

FOTO EXCLUSIV*: Imagini spion noi cu Hyundai Veloster

Automarket vă prezintă, în exclusivitate pentru România, primele imagini spion cu viitorul Hyundai Veloster în timpul testelor.
Vineri, 04 Iunie 2010 | Modele noi

Urmaşul lui Hyundai Coupe va fi lansat în toamnă ca rival al lui Scirocco

Modelul care va prelua ştafeta lui Hyundai Coupe se va baza pe conceptul Veloster şi va ataca VW Scirocco cu un preţ foarte bun.
Marti, 23 Februarie 2010 | Fotospion

FOTO EXCLUSIV*: Hyundai testeaza rivalul lui VW Scirocco

Automarket va prezinta primele imagini spion ale competitorului Hyundai pe segmentul lui Volkswagen Scirocco. Modelul se numeste Hyundai Veloster si a fost prefigurat printr-un concept prezentat acum trei ani.
Joi, 08 Octombrie 2009 | Autoipoteze

Kia lanseaza un coupe rival pentru Peugeot RCZ si VW Scirocco

Kia intentioneaza sa lanseze in 2011 un coupe sportiv cu tractiune fata, rival pentru actualele Volkswagen Scirocco si Peugeot RCZ. Modelul va fi dezvoltat pe platforma Cee'd.

Tag-uri similare

Hyundai, fotospion, Audi TT, Hyundai i30, Peugeot RCZ, Hyundai Veloster, Veloster, fotospion Hyundai, Kia coupe sportiv, Kia Kee
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru