Urmaşul lui Hyundai Coupe va fi lansat în toamnă ca rival al lui Scirocco

De Mircea Meșter
Publicat Vineri, 04.06.2010
Modelul care va prelua ştafeta lui Hyundai Coupe se va baza pe conceptul Veloster şi va ataca VW Scirocco cu un preţ foarte bun.

Hyundai îşi va baza succesorul actualului model Coupe pe conceptul Velostar, prezentat în 2007, modelul de serie urmând să fie prezentat în premieră mondială în cadrul Salonului Auto de la Paris, care va avea loc în această toamnă.

Noul coupe de la Hyundai îşi va schimba poziţionarea şi numele, urmând să aibă o linie şi o gamă de motorizări care îl vor recomanda ca principal competitor pentru Volkswagen Scirocco. Diferenţa se va reflecta însă la valoarea de achiziţie, acolo unde modelul Hyundai promite un preţ cu până la 6000 de euro mai mic decât în cazul rivalului său german.

Deşi unele voci arătau că modelul coreenilor ar putea să primească numele Velostar, afişat de conceptul pe care îşi va baza liniile, se pare ca Hyundai va prefera un alt nume, care deocamdată este secret. La nivelul motorizărilor, coupe-ul Hyundai va ieşi în întâmpinarea clienţilor cu un motor de 1.6 litri care va dezvolta 140 CP şi va putea fi cuplat atât la o cutie manuală cu şase trepte, cât şi la una automată cu ambreiaj dublu şi şase rapoarte.

Mai târziu, în toamna anului viitor, noul model Hyundai va primi în gama şi un motor turbo de 200 CP.

via | Autointernationaal

Comentarii (6)

  • merita atentia!
    5 3
  • bogdan
    pfff
    si kia pro ceed arata extraordinar in concept , dar au cam stricat-o dupa ce au restilizato dupa ceed. in fine , mi-e ciuda ca aceste masini concepte de prezentare nu es pe portile fabricii asa cum sunt prezentate, eu zic ca ar avea de castigat lumea din chestia asta
    6 0
  • @bogdan
    @bogdan Iti dai seama ca nu se paote sa fie identic cu conceptul... uita-te la asta... ce vizibilitate ai avea in spate?

    Legat de motorizari, poate o sa vedem si 2.0GDI turbo (275CP 365Nm) pe masinuta asta, ar fi interesant :)
    4 0
  • bravo
    inca odata bravo pentru hyundai dupa succesele cu i30 si ix35, astept cu nerabdare i40, bvbvbv, merita
    2 1
  • frumoss
    in orice caz e mult peste alte marci care se dau de succes!! sau care sunt idolatrizate de copiii infantili...
    2 4
  • ar putea fi mai tare la design decat megane si sciroco
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru