Al doilea teaser al viitorului Hyundai Coupe

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 05.01.2011
Hyundai a publicat astăzi un al doilea teaser al noului Coupe, coupe-ul sportiv pe care coreenii vor să îl expună zilele următoare în cadrul Salonului Auto de la Detroit.

Esential

200 de cai putere ar urma să aibă cea mai puternică versiune a modelului Veloster.

Hyundai continuă să îşi ţină în suspans fanii şi publică un nou teaser al modelului Couper, pregătit să debuteze la Salonul Auto de la Detroit sub denumirea Veloster, cea cunoscută pentru publicul nord-american. După video-ul care a trasat liniile generale ale părţii frontale, imaginea publicată astăzi aruncă o privire în interior şi contureaza profilul modelului ce se vrea a fi un coupe sportiv.

Surpriza pregătită pentru salonul american trădează deschiderea convenţională a singurei portiere posterioare şi linii discrete ale planşei de bord. În plus, hayonul lasă să se întrevadă folosirea unei lunete separate, ca în cazul actualului Honda CR-Z.

Pentru debutul său pe piaţă, noul Hyundai Coupe ar putea folosi un singur propulsor pe benzină, o unitate de 1.6 litri, capabilă să livreze 140 de cai putere, manageriaţi de o cutie manuală cu şase rapoarte. Spre sfârşitul acestui an, publicul va primi şi opţiunea unei cutii automate.

În primele luni de viaţă Hyundai nu va propune nici o motorizare diesel, însă am putea asista la introducerea unui vârf de gamă turbo, dispus să livreze 200 de cai putere.

Pentru această motorizare este posibilă introducerea în premieră a transmisiei automate cu dublu ambreiaj.

Primele imagini şi informaţii oficiale ale coupe-ului pregătit de Hyundai vor fi difuzate, cel mai probabil, în ziua de deschidere a Salonului Auto de la Detroit, adică în data de 10 ianuarie.

via | autoblog

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru