Inmatriculari Germania

Luni, 05 Iulie 2021 | Industrie

Germania își reduce așteptările privind creșterea producției auto din 2021

Industria auto din Germania și-a revizuit estimările privind creșterea producției auto în 2021, pe fondul pandemiei de coronavirus și a crizei globale de semiconductori.
Miercuri, 06 Mai 2020 | Economic

Înmatriculările de mașini au scăzut cu 61% în Germania în aprilie: Tesla, singurul constructor în creștere datorită vânzărilor online

Germanii au înmatriculat aproape 121.000 de mașini în luna aprilie, în scădere cu 61%, iar Tesla a fost singurul constructor care a raportat creștere, ca urmare a sistemului de vânzări online.
Luni, 06 Aprilie 2020 | Industrie

Înmatriculările de mașini din Germania au scăzut cu 38% în martie: “Declinul va fi și mai mare în aprilie, în condițiile actuale”

Înmatriculările de mașini noi din Germania au scăzut cu 38% în martie, după ce showroom-urile au fost închise la jumătatea lunii din cauza pandemiei de coronavirus. Nemții estimează “un declin mult mai mare în aprilie” dacă piața va funcționa în aceleași condiții de criză.
Joi, 22 Noiembrie 2012 | Industrie

Germania: Piaţa auto ar putea să scadă cu 6.5% în 2013

Asociaţia dealerilor şi mecanicilor auto din Germania estimează o scădere de 6.5% a pieţei auto din respectiva ţară în următorul an, bazându-se pe peviziunile analiştilor din domeniu.
Miercuri, 14 Aprilie 2010 | Industrie

Piata auto din Brazilia o va depasi pe cea din Germania in 2010

Specialistii se asteapta ca piata auto germana sa piarda anul acesta locul patru la nivel global in fata inmatricularilor de masini noi din Brazilia. Sud-americanii vor cumpara aprocimativ 3.400.000 de masini.

Tag-uri similare

piata auto Germania, piata auto China, piata auto SUA, inmatriculari Germania, piata auto Japonia, inmatriculari Brazilia, piata auto Brazilia
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru