Interzicere

Sambata, 28 Ianuarie 2023 | Mediu

Mașinile diesel mai vechi de 18 ani vor fi interzise în Varșovia din 2024

Autoritățile din capitala Poloniei au anunțat, recent, un plan de reducere a poluării provenite de la autovehicule. Astfel, începând din 2024 se vor aplica anumite restricții pe drumurile publice din Varșovia.
Vineri, 10 Iunie 2022 | Industrie

Parlamentul European a votat interzicerea motoarelor termice din 2035

Vânzarea de mașini noi cu motoare termice ar putea fi interzisă în Europa din 2035. Parlamentul European tocmai a votat propunerea.
Vineri, 12 Noiembrie 2021 | Intern

Proiect de lege: Mașinile cu volan pe dreapta, interzise în România

Mașinile cu volan pe dreapta nu vor mai putea circula pe drumurile publice din România, conform unui proiect legislativ. Sunt vizate și mașinile deja înmatriculate și înregistrate.
Luni, 04 Februarie 2019 | Industrie

Nemții au ieșit în stradă după interzicerea motoarelor diesel vechi: “Zeci de mii de oameni sunt afectați, nu ne permitem o mașină nouă”

Câteva sute de oameni au protestat în weekend pe străzile din Stuttgart, în urma deciziei de interzicere a motoarelor diesel vechi. De la 1 ianuarie, doar mașinile diesel Euro 5 și mai noi au voie să circule în Stuttgart, iar zeci de mii de nemți spun că nu au bani să-și cumpere o mașină nouă.
Miercuri, 14 Noiembrie 2018 | Economic

Spania vrea să interzică mașinile diesel și pe benzină din 2040: propunerea legislativă ar urma să fie dezbătută până la sfârșitul anului

Spania intenționează să interzică vânzările de mașini diesel și pe benzină începând cu anul 2040, potrivit unor surse guvernamentale ce spun că măsura este menită să reducă poluarea. Planul face parte dintr-o propunere legislativă ce ar urma să fie dezbătută până la sfârșitul lui 2018.
Joi, 12 Iulie 2018 | Industrie

Stuttgart vrea să interzică motoarele diesel din ianuarie 2019: sunt vizate motoarele Euro 4 și mai vechi

Orașul german Stuttgart a anunțat că vrea interzicerea mașinilor cu motoare diesel, începând cu luna ianuarie 2019. Sunt vizate motoarele Euro 4 și mai vechi, iar nemții vor să ia măsuri pentru ca propulsoarele Euro 5 să nu ajungă să fie și ele interzise.
Joi, 21 Iunie 2018 | Industrie

Britanicii sunt hotărâți să interzică mașinile diesel și pe benzină: primarul Londrei a cerut aplicarea planului până în 2030

Marea Britanie este determinată să ducă la bun sfârșit planul prin care mașinile cu motoare diesel și pe benzină să fie interzise până în 2040, potrivit unor surse guvernamentale citate de Reuters. Mai mulți oficiali britanici, printre care și primarul Londrei, au cerut ca acest plan să fie implementat cu 10 ani mai rapid, până în 2030.
Joi, 08 Martie 2018 | Industrie

Reacția șefului Volkswagen la posibila interzicere a motoarelor diesel în Germania: “Este un scenariu înfricoșător și complet inutil”

Șeful Volkswagen, Herbert Diess, a oferit prima reacție după ce Justiția din Germania a decis că orașele pot să interzică individual mașinile cu motoare diesel: “Este un scenariu înfricoșător și complet inutil”.
Miercuri, 28 Februarie 2018 | Mediu

Italienii urmează exemplul nemților: Roma va interzice maşinile diesel în centrul oraşului din 2024

Roma va interzice accesul maşinilor diesel în centrul oraşului începând cu anul 2024, a anunţat primarul capitalei italiene, potrivit publicației The Guardian.
Luni, 19 Februarie 2018 | Industrie

În fața unei decizii istorice: judecătorii vor spune dacă orașele din Germania pot să interzică mașinile cu motoare diesel

O instanță de judecată va decide joi, pe 22 februarie, dacă orașele din Germania vor avea dreptul să interzică mașinile cu motoare diesel și, astfel, să producă pierderi de milioane de euro pentru constructorii auto.
Joi, 30 Aprilie 2009 | F1 TOP

OFICIAL: Realimentarea cu benzina, interzisa in F1 din 2010!

FIA a confirmat oficial ca realimentarea monoposturilor cu combustibil in timpul curselor va fi interzisa incepand din sezonul 2010.

Tag-uri similare

combustibil, interzicere, realimentare
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru