Investitii Romania

Joi, 16 Aprilie 2015 | Intern

Federal Mogul va deschide o fabrică de ştergătoare de parbriz la Ploieşti

Compania Federal-Mogul va inaugura la Ploieşti o fabrică de ştergătoare de parbriz. Acestea vor fi vândute în Europa şi în alte ţări sub brandul Champion.
Joi, 17 Aprilie 2014 | Intern

Bosch inaugurează în mai o fabrică de componente auto la Jucu

De Ziua Europei, Bosch va începe producţia la fabrica sa de componente auto construită la Jucu. Reprezentanţii companiei spun că uzina va fi extinsă în anii următori.
Miercuri, 12 Martie 2014 | Intern

Daimler construieşte încă o uzină de componente auto în România, unde va fabrica transmisii cu nouă trepte

Nemţii de la Daimler vor începe construcţia unei noi fabrici de transmisii automate în Sebeş, care va produce unităţi cu nouă trepte. Uzina va deservi marca Mercedes-Benz şi este a doua din judeţul Alba care aparţine concernului german.
Marti, 08 Octombrie 2013 | Intern

Honeywell fabrică la Ploieşti plăcuţe de frână pentru grupurile VW şi PSA

Honeywell a inaugurat oficial uzina sa de la Ploieşti. Aceasta produce plăcuţe de frână şi a ajuns la o capacitate de producţie de ordin industrial, având deja două milioane de unităţi produse în primul an.
Joi, 30 Mai 2013 | Intern

România are un nou segment de autostradă: Simeria - Orăştie

De astăzi, România are încă 18 kilometri de autostradă. Tronsonul este amplasat între Simeria şi Orăştie, fiind unit de autostrada Deva - Orăştie.
Miercuri, 24 Aprilie 2013 | Intern

Daimler va investi 300 de milioane de euro pentru a-şi extinde fabrica de la Sebeş

Nemţii de la Daimler vor extinde fabrica de transmisii din Sebeş în vederea producţiei de transmisii automate. Oficialii mărcii au confirmat astăzi investiţia de 300 de milioane de euro.
Miercuri, 21 Noiembrie 2012 | Industrie

Pirelli va investi 105 milioane de euro în fabrica sa din Slatina

Pirelli va investi 105 milioane de euro în fabrica sa din Slatina pe parcursul umătorilor cinci ani. La finalizarea investiţiei, oltenii vor avea cea mai mare fabrică Pirelli din lume.
Marti, 30 August 2011 | Intern

Pirelli: Fabrica din Slatina va fi cea mai importantă uzină a noastră

Pirelli va investi 150 de milioane de euro în următorii trei ani la uzina din Slatina pentru a transforma fabrica respectivă în cel mai important sit de producţie al mărcii.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru