Jeep Grand Wagoneer

Joi, 08 Martie 2018 | GENEVA 2018

Jeep vrea să lanseze unui SUV mai mic decât Renegade: în 1 iunie vom afla planul americanilor pentru următorii cinci ani

Jeep nu exclude lansarea unui SUV mai mic decât actualul Renegade. De asemenea, americanii pregătesc și un model pe care îl vor poziționa în vârful gamei, peste Grand Cherokee.
Miercuri, 14 Decembrie 2016 | Modele noi

Jeep mai amână momentul confruntării cu Range Rover: noua generație Grand Wagoneer a fost amânată

Jeep nu va putea să-i țină piept lui Range Rover prea curând. Asta pentru că propunerea sa, adică Grand Wagoneer, a fost amânată din lipsa unei platforme potrivite.
Miercuri, 19 Octombrie 2016 | Modele noi

Succesul lui Renegade cere urmaşi: Jeep vrea să lanseze mai multe SUV-uri şi va readuce pe piaţă brandul Grand Wagoneer

Jeep vrea să extida gama de SUV-uri cu modele de diverse dimensiuni ca urmare a succesului înregistrat de Renegade. Pe listă să se afla un model de cel mult 4 metri lungime şi un SUV cu 7 locuri care va prelua numele Grand Wagoneer.
Miercuri, 12 Noiembrie 2014 | Modele noi

Jeep Grand Wagoneer: cel mai mare model al americanilor va concura actualul Range Rover

Jeep și-a anunțat oficial planurile de a lansa un rival pentru actualul Range Rover. Modelul va fi o renaștere a vechiului Jeep Wagoneer și se va adresa publicului premium.
Vineri, 14 Iunie 2013 | General

Brandul american Dodge ar putea fi pe cale de dispariţie

Viitorul brandului Dodge stă sub semnul întrebării. Compania americană îşi reduce numărul modelelor şi tot mai multe surse anunţă extincţia.

Tag-uri similare

Fiat, Dodge, Dodge Charger, Dodge Challenger, Dodge Dart, Fiat Freemont, Dodge Journey, Dodge Durango, Jeep Grand Wagoneer
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru