Jogger

Marti, 18 Aprilie 2023 | Economic

Vânzări Dacia: creșteri pe toate planurile în primul trimestru din 2023

Dacia a publicat rezultatele comerciale aferente primului trimestru din 2023. Constructorul de la Mioveni a înregistrat creșteri pe toate planurile.
Luni, 27 Martie 2023 | Intern

Dacia: 100.000 de exemplare Jogger construite

Dacia a construit exemplarul cu numărul 100.000 al monovolumului Jogger. Modelul se bucură de vânzări bune pe piețele occidentale, iar 90% din producția lui Jogger este destinată exportului.
Miercuri, 25 Ianuarie 2023 | Intern

Dacia Jogger Hybrid a intrat în producție la uzina din Mioveni

Producătorul român de automobile anunță că modelul Jogger Hybrid a intrat pe linia de asamblare a uzinei din Mioveni. Primul exemplar, destinat unui client din România, este vopsit în nuanța Gri Schiste.
Vineri, 07 Octombrie 2022 | Modele noi

Dacia Jogger, primul automobil românesc hibrid. Versiunea se lansează la Salonul de la Paris

Dacia a anunțat oficial că va lansa o versiune cu motor hibrid pentru noul Jogger. Noua versiune va fi dezvăluită în cadrul Salonului Auto de la Paris, alături de o ediție specială Mat Edition pentru Duster.
Vineri, 16 Septembrie 2022 | Feature

Noutăți Dacia: pat și cort pentru Jogger, logo nou și culori spectaculoase

În cadrul unui eveniment desfășurat în mare secret la Paris, Dacia ne-a arătat cum vei putea instala un pat în Jogger, cum arată noile showroom-uri construite cu mobilier din materiale reciclate și a calculat economia pe care o fac clienții versiunilor cu GPL.
Miercuri, 31 August 2022 | Modele noi

Dacia Jogger, transformată într-o mașină de camping

Compania spaniolă Camperiz a dezvoltat un kit care transformă Dacia Jogger într-o mașină de camping. Prețurile variază între 23.295 și 28.728 de euro.
Miercuri, 20 Aprilie 2022 | Industrie

Dacia pregătește o versiune camper van pentru Jogger

Potrivit vicepreședintelui pentru produse Dacia, Lionel Jaillet, constructorul român pregătește o nouă versiune camper van pentru cel mai nou model al său, Jogger. Noul model ar putea fi oferit sub forma unei linii de echipare noi sau chiar a unei versiuni separate de sine stătătoare.
Miercuri, 13 Aprilie 2022 | Siguranta

Noua Dacia Jogger, o stea la testele de siguranță Euro NCAP

Euro NCAP a punctat Dacia Jogger cu o stea la testele de siguranță, după ce a asimilat noul model, din punct de vedere tehnic, cu Sandero (fiind dezvoltate pe aceeași platformă).
Marti, 07 Decembrie 2021 | Industrie

Imagini cu noul logo Dacia pe modelele Duster, Jogger și Sandero

Gama de modele Dacia va primi noul logo al companiei începând de anul viitor. Noua siglă a constructorului românesc a fost prezentată în ianuarie, alături de proiectul Renaulution.
Marti, 30 Noiembrie 2021 | Intern

Prețuri Dacia Jogger în România: start de la 14.000 de euro

Dacia Jogger poate fi comandată în România începând chiar din 1 decembrie. Modelul este disponibil atât cu 5 cât și cu 7 locuri, iar prețul pornește, în țara noastră, de la 13.990 de euro.
Vineri, 03 Septembrie 2021 | Modele noi

PREMIERĂ: Dacia Jogger debutează cu motor nou de 110 CP. Versiune hibrid programată pentru 2023

Dacia a publicat primele imagni și informații despre Jogger, noul său model de familie care poate găzdui până la 7 pasageri. În 2023, Jogger va primi și o versiune echipată cu sistem de propulsie hibrid.
Luni, 30 August 2021 | Modele noi

OFICIAL: Dacia Jogger este numele noului model cu 7 locuri al mărcii de la Mioveni

Jogger este numele ales de Dacia pentru viitorul său model cu 7 locuri. Debutul este programat pentru ziua de 3 septembrie în cadrul unui eveniment online, iar mai apoi va fi prezentat publicului larg în 6 septembrie, cu ocazia Salonul Auto de la Munchen.

Tag-uri similare

Dacia, jogger, dacia jogger, Dacia 7 locuri
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru