Imagini cu noul logo Dacia pe modelele Duster, Jogger și Sandero

de Tiberiu Safta
Marti, 07.12.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Gama de modele Dacia va primi noul logo al companiei începând de anul viitor. Noua siglă a constructorului românesc a fost prezentată în ianuarie, alături de proiectul Renaulution.

La începutul acestui an, Grupul Renault a prezentat planuri cu privire la reorientarea mărcilor sale pentru viitorul apropiat. În cadrul proiectului botezat Renaulution, au fost prezentate mai multe concepte electrice ale unor modele emblematice, precum Renault 4 sau Renault 5.

Tot în cadrul acestui proiect a fost dezvăluită și o nouă siglă Dacia, care a debutat pe conceptul Bigster. Acum, constructorul românesc a confirmat că toate modelele sale vor primi noua siglă începând cu primele luni din 2022.

Conform unor imagini prelucrate digital, oferite de publicația franceză L’Argus, noul logo va avea un font de text diferit. Grilele mașinilor vor avea o mică restilizare pentru a acomoda design-ul siglei noi. Pe lângă logo-ul mărcii, și numele modelelor vor beneficia de noul font. De remarcat că în partea din spate va fi folosit numele complet Dacia pentru a fi recunoscute mai ușor. Și numele versiunilor, cum ar fi “Stepway”, vor utiliza noul font.

La exterior, literele D și C vor fi utilizate pe jante, iar la interior, logo-ul va fi aplicat pe volan și va fi prezent și în grafica sistemului multimedia.

Noua siglă Dacia este deja utilizată pe site-urile companiei, în comunicate oficiale și pe materialele de marketing. Treptat, dealerii Dacia vor primi și ei noul logo.

via Profit, L'Argus

Sursa Foto: L'Argus

Comentarii (14)

  • Interesante lămpile spate, gen Volvo, la Jogger.
    14 4
  • @Automarket
    Domnilor,
    Ştirea din l'Argus e din 30 noiembrie!!
    Intre timp a fost preluată copios, inclusiv de colegii vostri de la Profit.ro, pe la sfârşitul săptămânii trecute...
    Ce se întâmplă cu voi ?!
    Treziţi-vă! Chiar aveţi o problemă. Nu ştiu dacă este lipsa de oameni, lenea sau altceva, dar aveţi o problemă...
    28 2
  • Noua sigla seamana cu un cromozom.
    11 2
  • Dănuț Alin Niță
    Aceeași mărie cu altă pălărie :)))
    Dar calitatea de ce lasă de dorit, apoi prețuri majorate cu 10 %
    Ps : o căruță produsă internațional ::::))))
    10 26
  • DVSTER???
    !!!
    7 3
  • Bine ca nu au pus si un cerc la sigla aia, ca deja mi-l imaginam pe Bruce Wayne conducand in Jogger prin Gotham ! Lasand gluma la o parte, am mai spus-o, orice e mai bun decat vechea sigla, dar ce nu inteleg eu este de ce au lansat/prezentat Jogger-ul cu vechea sigla daca stiau ca in cateva luni o sa introduca noua sigla !
    14 0
  • + 500 de euroi pt noile modificări
    12 6
  • IN VIATA MEA NU MI-AS LUA DACIE MAI BINE CAZAN DECAT RUGINITURA
    5 30
  • Johnny
    Fontul pt denumirea marcii si sigla mi se par ok, dar utilizarea lui pe denumirea modelelor pare prea mult. E nepotrivita grafica pt anumite litere, gen u si s..
    3 0
  • Fara Logan? Sau pentru ca nu se vinde prin Vest nu merita o prezentare?
    3 1
  • Sigla aia e practic un DC. De la Diesel Combustion. Probabil sunt nostalgici. Dar e mai buna decat desfacatorul de bere. Aia a fost cea mai cretina sigla din cate am vazut.
    2 1
  • Si inca ceva: daca au deja un D la Duster, de ce e Dvster? De ce nu au folosit D-ul intors cu rotile in sus ca sa faca un U? Greu de inteles hiperstilizarea aiurea-n tramvai.
    2 1
  • Arata bine noua imagine care duce cu gandul la masini mai de "tavaleala" si mai utilitare.
    E categoric ceva mai aparte si mai recognoscibila fata de vechea sigla.
    1 0
  • Probabil
    ca au facut o mica legatura cu alfabetul latin... din cate stiu u se scria ca v in latina. d-aia si pe tribunale scrie TRIBVNAL...
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru