Juan Manuel Fangio

Vineri, 23 Aprilie 2021 | Industrie

Maserati prezintă ediția specială F Tributo pentru Ghibli și Levante

Maserati sărbătorește 95 de ani de la debutul său în motorsport prin lansarea unui ediții speciale F Tributo pentru modelele Ghibli și Levante.
Vineri, 11 Decembrie 2015 | General

Licitații auto de top: 25 de milioane de euro pentru un Ferrari condus de Fangio și 1.6 milioane pe Porsche-ul psihedelic al lui Janis Joplin

O sesiune de licitații organizată de casa RM Sotheby's a scos în fața cumpărătorilor două mașini de valoare care și-au găsit rapid cumpărători gata să plătească sume peste valoarea de piață a acestora.
Miercuri, 05 August 2015 | F1 TOP

Poveştile Formulei 1: Nurburgring 1957 - Cea mai spectaculoasă victorie a lui Fangio

Juan Manuel Fangio a câştigat într-o manieră impresionantă cursa de la Nurburgring din 1957 care i-a adus ultimul titlu mondial după ce a recuperat aproape un minut în detrimentul piloţilor Ferrari.
Miercuri, 19 Noiembrie 2014 | F1 TOP

Top 10: Cele mai dramatice curse care au decis titlul mondial în Formula 1

Pene de combustibil, accidente produse mai mult sau mai puţin în mod deliberat, abandonuri tehnice sau ploi torenţiale sunt câteva dintre elementele care au influenţat decisiv stabilirea campionilor mondiali în ultima etapă a unui sezon de Formula 1.
Miercuri, 05 Noiembrie 2014 | F1 TOP

Poveştile motorsportului: Răpirea lui Juan Manuel Fangio la Marele Premiu al Cubei din 1958

Cvintuplul campion mondial de Formula 1 Juan Manuel Fangio a fost răpit de mişcarea revoluţionară a lui Fidel Castro cu o zi înainte de Marele Premiu al Cubei din 1958, cu scopul de a ridiculiza regimul dictatorial al lui Fulgencio Batista. Argentinianul avea însă să simpatizeze şi să rămână prieten cu răpitorii.
Miercuri, 15 Octombrie 2014 | Formula 1

Poveştile motorsportului: Achille Varzi, de la rivalitatea cu Nuvolari la dependenţa de morfină

Achille Varzi a fost unul dintre marii rivali ai lui Tazio Nuvolari în epoca premergătoare Formulei 1 înainte de a-şi încheia prematur cariera din cauza dependenţei de morfină. Italianul a revenit sporadic în motorsport, iar accidentul fatal suferit în 1948 a determinat FIA să introducă obligativitatea purtării căştilor de protecţie în timpul curselor.
Miercuri, 26 Martie 2014 | F1 TOP

Poveştile Formulei 1: Argentina 1955 - cea mai călduroasă cursă din istorie

40 de grade Celsius în aer şi 51 de grade Celsius la nivelul pistei. Acestea au fost temperaturile înregistrate la Marele Premiu al Argentinei din 16 ianuarie 1955, în care Juan Manuel Fangio a suferit arsuri la picior care i-au lăsat cicatrici pentru tot restul vieţii.
Luni, 15 Iulie 2013 | General

Mercedes-ul W196 pilotat de Fangio a fost vândut la licitaţie pentru 19.6 milioane de lire

Casa de licitaţii Bonhams a vândut la licitaţie celebra maşină de Formula 1 pilotată de Juan Manuel Fangio în 1954. Mercedes-ul W196 a fost adjudecat pentru 19.6 milioane de lire sterline.
Joi, 04 Aprilie 2013 | Feature

POVEŞTI AUTO: Targa Florio - cursa uitată

Le Mans, Sebring, Nurburgring, Daytona. Nume celebre şi actuale în lumea curselor auto. Un nume mare lipseşte însă din această listă. Una dintre cele mai celebre curse din Europa este azi doar o amintire frumoasă. Sau, în cel mai fericit caz, un raliu sau o cursă cu automobile istorice.
Vineri, 24 Iunie 2011 | Formula 1

100 de ani de la naşterea cvintuplului campion mondial Juan Manuel Fangio

Formula 1 îl aniversează pe Juan Manuel Fangio, cvintuplul campion mondial care ar fi împlinit vineri 100 de ani.
Miercuri, 01 Iunie 2011 | F1 TOP

FEATURE: Maeştrii calificărilor pe străzile din Monte Carlo

Automarket vă prezintă o selecţie a celor mai buni piloţi în calificări la Monte Carlo, cel mai dificil circuit din calendarul Formulei 1.

Tag-uri similare

Schumacher, Monaco, Michael Schumacher, Marele Premiu al statului Monaco, Niki Lauda, feature f1, Ayrton Senna, Alain prost, Stirling Moss, Fangio
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru