Kadjar

Luni, 12 Octombrie 2020 | Modele noi

Informații neoficiale: Renault dezvolta un nou motor turbo pe benzină cu trei cilindri: unitatea de 1.2 litri și 170 de cai putere va debuta pe Kadjar

Renault dezvolta un nou motor turbo cu trei cilindri de 1.2 litri derivat din actualul motor TCe de un litru, potrivit unor informații neoficiale. Unitatea va respecta standardul Euro 7 și va debuta într-o versiune de 170 de cai putere pe viitoarea generație Kadjar.
Joi, 01 Octombrie 2020 | Modele noi

Renault renunță treptat la diesel: Clio, Captur și Kadjar nu vor mai putea fi comandate cu motoare pe motorină începând din ianuarie

Renault va elimina motorizările diesel de pe Clio, Captur și Kadjar începând din 1 ianuarie, ca urmare a noilor norme de poluare din Uniunea Europeană, potrivit mai multor surse din presa franceză.
Vineri, 15 Mai 2020 | Industrie

Renault ar putea muta producția SUV-urilor Kadjar și Captur la uzina Nissan din Marea Britanie: decizia va fi anunțată în 28 mai

Renault ar putea transfera producția SUV-urilor Kadjar și Captur la uzina din localitatea britanică Sunderland, acolo unde partenerii de Alianță de la Nissan produc Qahsqai și Juke.
Vineri, 07 Iunie 2019 | Modele noi

Renault Kadjar ar putea rămâne doar cu motoare pe benzină din 2020: francezii intenționează să renunțe la versiunile diesel

Renault intenționează să elimine în 2020 versiunile diesel ale SUV-ului Kadjar, care ar urma astfel să fie disponibil doar motorul pe benzină de 1.3 litri, potrivit unor informații neoficiale din presa franceză.
Miercuri, 12 Septembrie 2018 | PARIS 2018

Renault Kadjar facelift: modificări subtile de design, interior îmbunătățit și motoare noi pe benzină

Renault Kadjar a primit un facelift cu modificări minore de design, un interior îmbunătățit și noul motor pe benzină de 1.3 litri, disponibil în versiuni de 140 CP și 160 CP.
Sambata, 24 Martie 2018 | Modele noi

Renault a început testele cu Kadjar facelift: SUV-ul compact ar putea primi modificări estetice și noul motor pe benzină de 1.3 litri

Renault Kadjar va primi spre finalul anului un facelift care ar putea include modificări estetice la blocurile optice și noul motor pe benzină de 1.3 litri dezvoltat în parteneriat cu Daimler.
Miercuri, 20 Septembrie 2017 | Modele noi

Surpriză în gama Kadjar: Renault introduce transmisia CVT pe motorul diesel de 130 de cai

Renault a introdus în gama Kadjar o nouă transmisie. Avem în față cutia de tip CVT care poate fi "împerecheată" cu motorul diesel de 130 de cai putere.
Luni, 21 Septembrie 2015 | Reportaj

FOTOREPORTAJ: O vizită în Dobrogea, locul în care timpul stă pe loc

Într-o dimineaţă de vară târzie am aruncat "salopeta" de birou, am pus degetul pe hartă, am urcat în maşină şi am plecat spre Dobrogea. O zonă pe care fiecare dintre voi ar trebui s-o viziteze în detaliu măcar o dată în viaţă.
Luni, 31 August 2015 | Feature

Un francez la "nemţi". Sibiu, plămânul funcţional al sporturilor cu motor din România

Renault Kadjar este partenerul nostru de drum pentru o perioadă de câteva luni. Am profitat de ocazie pentru a merge împreună la Sibiu pentru a participa la Sibiu Rally Challenge, cel mai important eveniment motorsport din România.
Miercuri, 10 Iunie 2015 | Intern

Prețuri Renault Kadjar în România: SUV-ul compact al francezilor pleacă de la 18.200 de euro

Renault a anunțat prețurile noului său SUV compact pe piața din România, Kadjar. Cea mai ieftină variantă pleacă de la 18.200 de euro cu TVA inclus.
Duminica, 29 Martie 2015 | Modele noi

Modelele crossover Captur și Kadjar ar putea primi versiuni Renault Sport

Renault investighează posibilitatea de a oferi în viitorul apropiat versiuni sportive pentru modelele crossover Captur și Kadjar.
Vineri, 06 Februarie 2015 | Feature

Noul Renault Kadjar: 7 întrebări și răspunsuri

Automarket a călătorit la Paris pentru a vedea pe viu prezentarea noului crossover Kadjar. Noul SUV de segment C este cea mai importantă lansare de la începutul anului și am vrut să aflăm câteva răspunsuri legate de noul model din Franța.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 26 Ianuarie 2015 | Modele noi

Renault Kadjar este numele noului crossover compact din gama constructorului francez

Renault a anunţat numele noului crossover compact ce va fi dezvăluit pe 2 februarie în cadrul unui eveniment pentru presă. Noul model Renault va purta denumirea Kadjar şi va rivaliza cu Nissan Qashqai.

Tag-uri similare

Renault, renault kadjar, kadjar, renault crossover compact
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru