Kia stinger facelift

Miercuri, 30 Septembrie 2020 | Modele noi

Primele imagini cu versiunea europeană a lui Kia Stinger facelift: GT-ul producătorului asiatic va fi disponibil doar cu motorul V6

Kia a publicat primele imagini cu versiunea europeană a lui Stinger facelift. Pe Bătrânul Continent, GT-ul asiatic va fi disponibil doar cu motorul V6 de 3.3 litri cu 370 de cai putere.
Joi, 27 August 2020 | Modele noi

Informații despre motorizările lui Kia Stinger facelift: propulsorul V6 de 3.3 litri rămâne în ofertă, dar asiaticii renunță la unitatea diesel de 2.2 litri

Kia oferă câteva informații referitoare la motorizările lui Stinger facelift. GT-ul producătorului asiatic renunță la motorul diesel de 2.2 litri, în timp ce unitatea pe benzină de 3.3 litri va fi disponibilă în continuare. La fel ca până acum, varianta de bază va avea un motor pe benzină de 2.0 litri.
Miercuri, 12 August 2020 | Modele noi

Primele imagini cu Kia Stinger facelift: mici îmbunătățiri estetice și noutăți la interior

Kia a publicat primele fotografii și informații referitoare la Stinger facelift. Modelul producătorului asiatic va miza pe câteva noutăți estetice și pe o serie de îmbunătățiri pentru interior. Momentan, Kia nu a oferit detalii despre gama de motorizări.
Vineri, 15 Mai 2020 | Modele noi

Video. Viitorul Kia Stinger facelift, spionat pe Nurburgring: prezentarea ar urma să aibă loc în luna iulie

Kia Stinger facelift a fost surprins în timpul unor teste pe circuitul german de la Nurburgring. Modelul producătorului asiatic ar urma să fie prezentat în luna iulie, iar conform zvonurilor, motorul V6 de 3.3 litri va livra 385 CP.
Vineri, 24 Aprilie 2020 | General

Kia ar putea renunța la dezvoltarea unei noi generații Stinger: vânzările nu s-au ridicat la așteptările oficialilor

Vânzările lui Kia Stinger nu se ridică la așteptările oficialilor, iar conform unor surse apropiate companiei, asiaticii ar putea renunța la o nouă generație. Cu toate acestea, în cursul anului va fi lansat Stinger facelift. Modelul promite atât modificări exterioare, cât și îmbunătățiri pentru interior.

Tag-uri similare

Kia, Kia Stinger, stinger, kia stinger facelift, stinger facelift
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru