Feedback

Korando

Marti, 21 Iulie | Modele noi

SsangYong publică primele teasere cu versiunea electrică a lui Korando: prezentarea oficială va avea loc în 2021

SsangYong a publicat două teasere pentru versiunea electrică a SUV-ului Korando, care va fi prezentată oficial în prima jumătate a anului viitor.
Miercuri, 30 Octombrie 2019 | Intern

Prețuri pentru SsangYong Korando în România: SUV-ul asiatic pornește de la aproape 19.500 de euro. Promoție de lansare de la 17.990 de euro

SsangYong a publicat lista de prețuri pentru noul Korando. SUV-ul producătorului asiatic poate fi comandat și în țara noastră, prețul de pornire anunțat fiind de 19.490 de euro. În România, producătorul plusează cu o promoție care scade prețul mașinii cu 1.500 de euro, indiferent de nivelul de echipare ales. Totodată, promoția include și 10 ani de garanție.
Marti, 05 Martie 2019 | GENEVA 2019

SsangYong a prezentat noua generație Korando: design nou, motor pe benzină de 163 CP și un pachet consistent de sisteme de siguranță

SsangYong Korando a fost prezentat în cadrul Salonului Auto de la Geneva. SUV-ul producătorului sud-coreean primește o mulțime de tehnologii de siguranță, un interior cu accesorii moderne și motorizări diesel și benzină.
Marti, 26 Februarie 2019 | GENEVA 2019

Informații despre viitoarea generație SsangYong Korando: motor nou de 1.5 litri și intrumentar digital de bord cu diagonala de 9 inch

SsangYong a publicat informații noi referitoare la viitorul Korando. SUV-ul constructorului asiatic va putea fi comandat cu un nou motor pe benzină de 1.5 litri. Totodată, oficialii companiei anunță că în scurt timp, gama Korando va primi și o versiune electrică.
Luni, 18 Februarie 2019 | Modele noi

Primele imagini cu viitoarea generație SsangYong Korando: SUV-ul producătorului sud-coreean va fi expus în premieră la Geneva

SsangYong Korando vine cu un design nou, cu un interior mult îmbunătățit și cu tehnologii moderne de asistență. Debutul oficial va avea loc la Geneva în 5 martie.
Miercuri, 30 Ianuarie 2019 | Modele noi

Prima imagine teaser cu viitorul SsangYong Korando: noua generație a SUV-ului asiatic debutează la Geneva

SsangYong a publicat primul teaser cu viitorul SUV Korando, model pe care îl vom vedea în premieră în cadrul Salonului Auto de la Geneva din luna martie.
Joi, 05 Iulie 2018 | Masini electrice si hibride

Ssangyong pregătește primul model “electrificat” din gamă: noul SUV Korando va fi inspirat de e-SIV, conceptul electric cu 190 CP și autonomie de 450 de kilometri

Ssangyong se pregătește să lanseze noua generație a SUV-ului Korando, a cărui apariție pe piață este așteptată în 2019. Noul Korando ar urma să fie și primul model electric din gama sud-coreenilor, având ca inspirație conceptul e-SIV cu 190 CP și autonomie de 450 de kilometric.
Joi, 05 Ianuarie 2017 | Modele noi

Restilizare confuză: Ssangyong Korando primește o față nouă

Probabil că vor exista mult voci care vor susține că facelift-ul primit de Ssangyong Korando vine cu un design frontal mai puțin reușit decât modelul disponibil acum pe piață.
Miercuri, 02 Martie 2016 | GENEVA 2016

Amenință Ssangyong segmentul SUV compact? Conceptul SIV-2 anunță înlocuitorul lui Korando

Ssangyong SIV-2 anunță un viitor SUV compact în gama mărcii sud-coreene. Și nu stă deloc rău la capitolul design.
Luni, 08 Decembrie 2014 | Feature

ANALIZĂ: Ce SUV diesel poți cumpăra cu 20.000 euro?

Dacă eşti în căutarea unui SUV de buget care să consume puţin, Automarket încearcă să afle ce SUV sau crossover cu motor diesel putem achiziționa pentru suma maximă de 20.000 euro.
Marti, 15 Iulie 2014 | Industrie

SsangYong anunţă o creştere a vânzărilor de 7% în prima jumătate a anului curent

Coreenii de la SsangYong se bucură de o nouă creştere a vânzărilor după ce au reuşit să fie pe un trend ascendent în 2013. În prima jumătate a anului curent, SsangYong a vândut cu 7% mai multe maşini faţă de primele şase luni ale anului trecut.
Luni, 10 Februarie 2014 | Intern

Preţuri SsangYong Korando facelift în România: start de la 19.290 euro

Importatorul SsangYong în România a publicat preţurile noului Korando facelift. SUV-ul pleacă de la 19.290 euro cu TVA inclus, preţ de listă, dar vine cu o ofertă de lansare de 18.490 euro.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 23 August 2011 | Intern

SsangYong deschide precomenzile pentru SUV-ul Korando în România

Noul SsangYong Korando poate fi comandat începând de astăzi de clienţii români. Marca coreeană revine astfel în România sub un nou importator.
Joi, 09 Iunie 2011 | Industrie

SsangYong a semnat un parteneriat cu Pang Da, investitorii Saab

SsangYong îşi pregăteşte revenirea pe piaţa din China alături de doi parteneri. Coreenii vor să devină cel mai mare importator de SUV-uri din China alături de Pang Da, noii parteneri ai mărcii Saab.
Sambata, 25 Septembrie 2010 | PARIS 2010

SsangYong va prezenta la Paris modelul Korando

Constructorul coreean SsangYong va prezenta la Salonul Auto de la Paris modelul Korando. Pentru început, crossover-ul va dispune de un propulsor diesel de 178 de cai putere.
Vineri, 20 Februarie 2009 | Industrie

Ssangyong ar putea sa vanda gama Rodius

Producatorul coreean Ssangyong ar putea sa isi vanda gama Rodius unui alt producator, ca parte din eforturile sale de restructurare.

Tag-uri similare

SsangYong, Coreea, Korando, C200, Rodius, Musso
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru