SsangYong va prezenta la Paris modelul Korando

De Cornel Șocariciu
Publicat Sambata, 25.09.2010
Constructorul coreean SsangYong va prezenta la Salonul Auto de la Paris modelul Korando. Pentru început, crossover-ul va dispune de un propulsor diesel de 178 de cai putere.

În anul 2008, coreenii de la SsangYong au prezentat în cadrul Salonului Auto de la Paris conceptul C200. De această dată, publicul prezent la evenimentul parizian va putea admira versiunea de serie a lui C200, care a fost botezată Korando. În linii mari, crossover-ul coreean a preluat elementele conceptului C200, la care se adaugă şi inspiraţia casei de design Giugiaro.

SsangYong Korando măsoară 4.4 metri în lungime, 1.83 metri lăţime, iar înălţimea acestuia este de 1.7 metri. Crossover-ul coreean dispune de o suspenie MacPherson pe puntea faţă, în timp ce pe puntea spate, inginerii SsangYong au optat pentru o suspensie multilink. Versiunea de serie Korando va intra pe piaţă cu un propulsor turbodiesel de 2.0 litri capabil să producă 178 de cai.

Puterea va fi transmisă punţii faţă sau ambelor axe, atunci când se optează pentru tracţiune integrală. Crossover-ul coreean va dispune de o cutie de viteze manuală cu şase trepte şi de o transmisie automată, cu acelaşi număr de rapoarte. Pe parcursul anului 2011, coreenii promit un motor pe benzină de 1.8 litri capabil să producă 115 cai şi un agregat turbodiesel de 149 de cai.

Via | Autoblog

Comentarii (3)

  • are ceva din opel antara?
    8 0
  • coreea=china
    hmmm
    parca se declansase falimentul la SsangYong
    3 3
  • faliment nu inseamna neaparat disparitia companiei.

    on-topic: arata bine, dar m-am cam saturat de struto-camilele astea inutile. Toti fac crossovere de parca majoritatea clientilor de astfel de modele ar sti ca exista viata dincolo de banda de astfalt
    2 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru