Versiune de serie

Luni, 28 Septembrie 2020 | Concepte

Polestar pregătește o versiune de serie pentru conceptul Precept: noul model va fi produs în China

Polestar a anunțat că dezvoltă o versiune de serie pentru Precept, conceptul ce fusese prezentat la începutul anului ca simplu reper de design pentru viitoarele modele ale mărcii. Polestar s-a răzgândit după feedback-ul pozitiv din partea publicului și spune că noul model va fi produs în China.
Vineri, 05 Iunie 2020 | Masini electrice si hibride

Renault, despre prima mașină 100% electrică Dacia: “Versiunea de serie va fi foarte apropiată de concept; încercăm să ținem prețul cât mai jos”

Dacia Spring, prima mașină electrică a constructorului de la Mioveni, va avea o versiune de serie “foarte apropiată” de conceptul prezentat în luna martie, potrivit lui Laurens van den Acker, directorul de design al Grupului Renault. “Facem tot posibilul ca prețul să rămână cât mai jos,” a spus oficialul Renault.
Luni, 09 Septembrie 2013 | FRANKFURT 2013

Porsche 918 Spyder, dezvelit oficial la Frankfurt

Porsche a dezvelit, după multe luni de aşteptare şi teasing, versiunea de serie a lui 918 Spyder. Supercarul hibrid livrează performanţe de top şi va fi construit într-o serie limitată, de 918 unităţi.
Marti, 03 Septembrie 2013 | FRANKFURT 2013

Porsche 918 Spyder - versiunea de serie va debuta oficial la Frankfurt

Porsche a anunţat astăzi, oficial, că versiunea de serie a supercarului 918 Spyder va fi dezvăluită în premieră mondială la Frankfurt, săptămâna viitoare, în data de 10 septembrie.
Duminica, 02 Ianuarie 2011 | Modele noi

BMW Vision EfficientDynamics surprins în teste

BMW Vision EfficientDynamics a fost surprins de fotografii spion în timpul unor teste realizate de inginerii germanilor în Abu Dhabi.
Sambata, 25 Septembrie 2010 | PARIS 2010

SsangYong va prezenta la Paris modelul Korando

Constructorul coreean SsangYong va prezenta la Salonul Auto de la Paris modelul Korando. Pentru început, crossover-ul va dispune de un propulsor diesel de 178 de cai putere.
Duminica, 22 August 2010 | Modele noi

Hyundai nu va prezenta Veloster la Los Angeles

Oficialii Hyundai au negat zvonurile conform cărora versiunea de serie a lui Veloster Concept va fi lansată în cadrul Salonului Auto de la Los Angeles.
Miercuri, 30 Septembrie 2009 | Fotospion

Imagini spion cu C-Cactus de serie, viitorul Citroen low-cost

Primul membru al gamei low-cost pe care Citroen intentioneaza sa o lanseze pentru a concura cu Dacia, a fost tradat de o serie de imagini spion. Modelul va avea la baza conceptul C-Cactus.
Joi, 24 Septembrie 2009 | Modele noi

OFICIAL: Land Rover pregateste LRX de serie

Land Rover confirma intr-un comunicat oficial versiunea de serie a conceptului LRX, care se doreste a fi cel mai mic, mai usor si mai eficient model din gama britanicilor.
Miercuri, 23 Septembrie 2009 | Industrie

Kia pregateste versiuni diesel-hibride si electrice

Kia intentioneaza sa patrunda cu curaj pe segmentul vehiculelor hibride si electrice in urmatorii ani. Constructorul coreean pregateste o versiune de serie a trenului de rulare regasit pe Sorento hibrid.
Miercuri, 16 Septembrie 2009 | FRANKFURT 2009

FRANKFURT LIVE: Peugeot BB1 si RC-Z de serie, vedetele francezilor

Spre deosebire de celelalte saloane, unde Peugeot s-a multumit doar cu un concept sau un model nou, la Frankfurt constructorul francez a expus o multime de premiere: BB1, RC-Z de serie, 5008 si conceptul iOn.
Vineri, 11 Septembrie 2009 | Concepte

Seat aduce la Frankfurt conceptul viitorului Ibiza break

Standul Seat va gazdui la Frankfurt debutul versiunii concept a modelului Ibiza Sport Tourer, asteptat in varianta de serie anul viitor.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 03 Septembrie 2009 | Modele noi

OFICIAL: Mercedes a dezvaluit BlueZERO E-Cell Plus

Mercedes se apropie cu pasi repezi de un nou model hibrid de serie. nemtii vor aduce la Frankfurt o versiune pre-productie a modelului BlueZERO E-Cell Plus.
Vineri, 28 August 2009 | Autoipoteze

Seat Arosa renaste in 2010 pe platforma lui VW Up!

Seat va lansa anul viitor propriul model de serie derivat din conceptul Volkswagen Up!. Modelul urban va fi de fapt succesorul lui Seat Arosa.
Joi, 27 August 2009 | Autoipoteze

Land Rover va lansa LRX de serie in iulie 2010

Land Rover va lansa versiunea de serie a conceptului LRX in vara anului 2010, atunci cand va sarbatori si 40 de ani de existenta. SUV-ul coupe va beneficia de serviciile unui motor electric.
Luni, 17 August 2009 | Video

UPDATE: Primul clip de prezentare al noului Kia Venga

Kia a dezvaluit astazi primele imagini si informatii ale modelului Venga, dezvoltat pe baza conceptului No 3, prezentat si el intr-un clip complet.
Luni, 17 August 2009 | Modele noi

OFICIAL: Chrysler 200C de serie se va bate cu BMW Seria 3

Segmentul premium dominat de BMW Seria 3, Audi A4 si Mercedes C-Klasse se pregateste sa ii faca loc si versiunii de serie a modelului Chrysler 200C.
Marti, 23 Iunie 2009 | Modele noi

Hyundai pregateste rivali pentru VW Tiguan si Passat

Constructorul coreean a facut publice intentiile sale pentru urmatorii ani, lista viitoarelor modele incluzand variante MPV ale modelelor i20 si i30 dar si rivali pentru VW Passat si Tiguan.
Joi, 04 Iunie 2009 | Autoipoteze

Mercedes Fascination Concept, asteptat in versiune de serie

Conceptul Fascination, prezentat de Mercedes la Salonul Auto de la Paris, ar putea debuta si in versiune de serie, ca un break cu trei usi.
Luni, 01 Iunie 2009 | Modele noi

Volvo va lansa in 2012 primul sau diesel hibrid de serie

Volvo si-a unit fortele cu furnizorul de energie suedez Vatenfall pentru a da nastere in 2012 unui hibrid diesel de serie. Pana atunci testele vor fi efectuate pe trei prototipuri V70 cu tren de rulare diesel-electric.

Tag-uri similare

Mercedes, BMW, Volkswagen, Audi, Toyota, Porsche, Citroen, Opel, Hyundai, Honda
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru