BMW Vision EfficientDynamics surprins în teste

De Cornel Șocariciu
Publicat Duminica, 02.01.2011
BMW Vision EfficientDynamics a fost surprins de fotografii spion în timpul unor teste realizate de inginerii germanilor în Abu Dhabi.

Fotografii spion au reuşit să surprindă câteva imagini cu BMW Vision EfficientDynamics în timpul unor teste realizate de inginerii germani pe un circuit din Abu Dhabi. Din imaginile publicate se poate vedea progresul pe care cei de la BMW l-au făcut, versiunea surprinsă de fotografi apropiindu-se de cea care va intra în producţia de serie.

Viitorul model german dispune de un propulsor diesel de 1.5 litri cu trei cilindri şi de două motoare electrice care produc 356 de cai şi care dezvoltă un cuplu de 800 Nm. Versiunea de serie va sprinta de la 0 la 100 km/h în 4.8 secunde, iar consumul de carburant va ajunge la 3.76 de litri la 100 de kilometri parcurşi. Varianta finală a lui Vision EfficientDynamics va fi lansată în 2013, iar preţul acesteia este aproximat la 173.000 de euro.

Via | Teamspeed

Comentarii (1)

  • parerea mea
    seamana mai mult a pregatiri pentru un clip publicitar

    dar masina arata foarte SF. Nu stiu cum va primi publicul o astfel de "aratare" dar tre' sa ai mintea deschisa sa gusti din noul design
    12 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru