Seat aduce la Frankfurt conceptul viitorului Ibiza break

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 11.09.2009
Standul Seat va gazdui la Frankfurt debutul versiunii concept a modelului Ibiza Sport Tourer, asteptat in varianta de serie anul viitor.

In cadrul Salonului Auto de la Frankfurt, standul SEAT va gazdui, pe langa noii membri ai gamei Ecomotive, si o versiune concept a viitorului Ibiza Sport Tourer, varianta break a modelului de clasa mica. Prototipul pregateste lansarea oficiala a versiunii de productie Ibiza ST, asteptata sa isi faca aparitia anul viitor, in cadrul Salonului de la Geneva sau a celui de la Barcelona.

Modelul break va putea fi regasit in showroom-uri si implicit pe strazi incepand cu a doua jumatate a anului 2010. Din surse oficiale, se pare ca in momentul lansarii, Ibiza Sport Tourer va oferi o serie de noi motorizari, care nu se regasesc in acest moment in lista variantei hatchback. Cum era de asteptat, productia va fi asigurata de uzina Martorell din Spania.

via | CarScoop

Comentarii (1)

  • pai si zorro e designerul ?!
    0 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru