OFICIAL: Chrysler 200C de serie se va bate cu BMW Seria 3

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 17.08.2009
Segmentul premium dominat de BMW Seria 3, Audi A4 si Mercedes C-Klasse se pregateste sa ii faca loc si versiunii de serie a modelului Chrysler 200C.

Planurile Fiat de revitalizare a fostului gigant american Chrysler vor include in viitorul apropiat si dezvoltarea versiunii de productie a unui concept destul de indragit de public. Este vorba despre 200C, prototip dezvaluit in premiera mondiala la Salonul International de la Detroit, desfasurat la inceputul acestui an.

Se pare ca italienii au dat unda verde versiunii de productie a conceptului, care ar urma sa fie botezat cu numele de cod GTD. Momentan nu exista informatii despre platforma pe care va fi dezvoltat GTD, incertitudinea planand asupra puntii care va primi puterea.

Daca vom avea un GTD cu propulsie posterioara, platforma folosita va fi LY, imprumutata de la Dodge Challenger, productia modelului urmand sa fie asigurata de uzina Brampton din Ontario, Canada, unde se mai asambleaza si 300C, Charger si Challenger. Daca viitorul 200C va adopta tractiunea anterioara, americanii vor prelua platforma D-Evo de la Fiat si Alfa Romeo.

Pentru a putea concura insa cu rivalii consacrati ai segmentului premium, BMW Seria 3, Audi A4 si Mercedes C-Klasse, modelul american va trebui sa adopte o propulsie posterioara si sa ridice standardele de calitate si finisaje.

via | Autoblog

Comentarii (12)

  • Rus Alin
    Parca am vazut...
    un Opel Insignia facelift... cam mare asemanarea cu Insignia.
    5 3
  • opinie
    Da, Insignia mai cu mot.
    4 3
  • Cam grea batalia.
    4 1
  • Stelian_Opincariu
    Copiaza cu detaliu Opel Insignia.
    2 8
  • Etienne
    Seria 3 > 200C
    Chiar si cu tractiune spate lui Chrysler nu are nici o sansa in fata lui BMW; tractiunea spate nu te face automat PREMIUM, mai trebuie ceva pe langa. Dar asta nu inseamna ca nu ar putea limita un pic vanzarile lui Passat & restul europenelor.
    2 3
  • Merc C-Klasse
    Pai dupa cate se vede din imagine se pare ca va imprumuta platforma actualului C-Klasse.....parerea mea.
    Cat despre concurenta cu ser3.......greu de spus.....pai daca C-Klasse se bate de la egal la egal cu ser3, atunci cred ca 200c fiind inferior Merc-ului va fi inferior si BMW-ului.
    4 2
  • mihai2001
    Gratis se poate ?
    La cata cultura auto au romanii (in speranta ca o vom vedea in Romania) nush daca o sa vedem 2-3 pe strada, si alea impinse pe gatul clientilor de mercedes sau bmw fu forta.

    Dak nu-i mertzan sau Bmw-u nu-i buna.
    4 2
  • 200C
    200C este net superioara fata de Insignia...o face praf la orice capitol.
    4 3
  • alianta
    Vedeti ce inseamna colaborarea GM si Opel ? :)

    Ca si 300C, 200C sunt sigur ca va intra in sufletul multor oameni. Este superba, ca si Insignia.
    0 2
  • WAAAA, HAHAHA
    ataca pozitia de lider in clasa medie!!! aa. ... pe ce a din coada!!!! waaaaa, hahahahhaha, ce porcarie de masina!
    1 1
  • insignia
    ha ha... exact la Insignia ma gandeam si eu can am vazut masina prima data. Dar daca masina se claseaza in segmentul premium, sper macar consola de bord sa o faca mai "premium" decat cea de la 300C. Aceea fiind dintr-un plastic de calitate inferioara, iar finisajele comenzilor (climatizare etc.) lasa mult de dorit.

    va dau un exemplu chiar simplu, sa intelegeti la ce ma refer:
    300C este ca si un topmodel cu dantura stramba si incompleta. Adica super atragatoare pana deschide gura. :-)
    0 0
  • fara
    Vad ca stiti sa dati din gura,asta a fost tot timpul calitatea necunoscatorilor.Daca ati verifica de cat timp exista 200C concept,nu cred ca ati vedea vreo asemanare cu Insignia.Cat despre struguri,si vulpea spunea ca-s acri...
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru