Hyundai nu va prezenta Veloster la Los Angeles

De Cornel Șocariciu
Publicat Duminica, 22.08.2010
Oficialii Hyundai au negat zvonurile conform cărora versiunea de serie a lui Veloster Concept va fi lansată în cadrul Salonului Auto de la Los Angeles.

Săptămâna aceasta au apărut o serie de zvonuri conform cărora sud-coreenii de la Hyundai pregătesc lansarea lui Veloster, rivalul lui VW Scirocco, în cadrul Salonului Auto de la Los Angeles de anul acesta. Reacția oficialilor Hyundai nu s-a lăsat așteptată prea mult timp, aceștia negând zvonurile apărute în presa de specialitate.

De asemenea, reprezentanții constructorului sud-coreean nu au anunțat data la care vom putea vedea pe scenă versiunea de serie a conceptului Veloster. Veloster Concept a fost admirat pentru prima dată în cadrul Salonului Auto de la Paris din 2008.

Versiunea de serie a acestuia va înlocui pe piața din Europa modelul Coupe și vechiul Tiburon din SUA. Coupe-ul sud-coreean va ascunde sub capotă un propulsor de 1.4 litri care produce 170 de cai putere, iar versiunea de top a acestuia va dispune de un agregat de 1.6 litri capabil să dezvolte 200 de cai putere.

Via | Autoblog

Comentarii (3)

  • CelFaraNume
    urata masina.. Unde erau designerii cu renume atunci?
    0 7
  • ih
    hmmmm...mie chiar imi place....as putea zice ca arata chiar foarte bine(daca e masina din foto)..
    4 0
  • pt CelFaraNume
    arata mai bine decat vw Scirocco
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru