Ssangyong ar putea sa vanda gama Rodius

De Sebastian Toma
Publicat Vineri, 20.02.2009
Producatorul coreean Ssangyong ar putea sa isi vanda gama Rodius unui alt producator, ca parte din eforturile sale de restructurare.

Coreenii de la SsangYong iau in considerare vanzarea gamei Rodius unui alt producator in scopul de a ajuta efoturile sale de restructurare. Compania si-a vandut deja facilitatile de productie ale vehiculului recreational Istana in anul 2003, iar gamele Musso si Korando au fost vandute la inceputul anului 2007, dupa ce Ssangyong a oprit productia acestor modele.

“Luam in considerare vanzarea liniilor de asamblare ale modelului Rodius, avand in vedere ca acesta nu se mai afla in productie”, a declarat un purtator de cuvant al companiei pentru Dow Jones. In incercarea de a imbunatati eficienta productiei, Ssangyong a oprit o linie de productie de la o fabrica din Coreea pentru trei luni si jumatate incepand cu aceasta saptamana.

Potrivit agentiei de presa Yonhap din Coreea, Ssangyong intentioneaza sa isi reutileze linia de asamblare Nr.1 de la fabrica sa din Pyeongtaek, pentru a putea produce modelul C200. Acest model este un SUV de dimensiuni reduse care va intra in productie incepand cu cea de-a doua jumatate a acestui an.

Ssangyong C200 este considerat ca fiind vital pentru supravietuirea producatorului coreean.

Via | JustAuto

Comentarii (3)

  • Rodius
    Sa vedem care este prostu sa cumpere tentativele alea de masini. Rodius cel putin arata ca un autobuz mai vechi,Ikarus-ul era smecher.
    0 0
  • gura pacatosului
    adevar graita.........cea mai urata masina in viata.....
    0 0
  • bine asa
    SSANG YONG
    rodius = autobus frate....are un spate de metro ,ce sa mai vorbim...
    actyon= tentativa de suv cu fata de spate...ce faruri oribile are frate
    rexton = singurul model ssang yong care arata cat de cat bine
    Parerea mea e ca ar trebui sa dea falimet ,ca nu au nici un viitor cu asemenea masini.....
    Cand auzi de ssang yong, primul lucru care iti vine in minte e ca sunt cele mai urate masini din lume...
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru