Lexus RX450h

Luni, 26 Octombrie 2020 | Romanian Roads Luxury

Romanian Roads Luxury Edition, ziua 4: Cea mai deprimantă zi, înseninată de un gulaș și de bucuria că avem autostrăzi

George Bacovia ar fi fost invidios pe vremea care ne-a însoțit azi. A plouat ca-n Scoția și doar un gulaș secuiesc ne-a mai adus zâmbetul pe buze. La pachet cu bucățile de autostradă dintre Cluj și Timișoara.
Duminica, 25 Octombrie 2020 | Romanian Roads Luxury

Romanian Roads Luxury Edition, ziua 3: Povestea unui castel desprins din povești și drumul spre inima Transilvaniei

Ziua a treia a fost dedicată unui castel aparte desprins parcă de la Valea Loarei. Doar că este localizat în județul Alba și are o poveste impresionantă.
Sambata, 24 Octombrie 2020 | Romanian Roads Luxury

Romanian Roads Luxury Edition, ziua 2: De la Castel Daniel prin Valea Verde până la Castel Haller. Plus o lecție aspră despre siguranța rutieră din România

Ziua a doua din Romanian Roads Luxury Edition ne-a purtat prin inima Transilvaniei. Am pornit de la Castel Daniel prin pasul Praid via Valea Verde către destinația finală a zilei: Castelul Haller. Pe parcurs am învățat și o lecție dură despre siguranța drumurilor din România după ce Porsche Macan GTS a devenit victima unui accident rutier.
Vineri, 23 Octombrie 2020 | Romanian Roads Luxury

Romanian Roads Luxury Edition, ziua 1: De la Conacul Manasia la istoricul Castel Daniel, în galopul a 2538 de cai putere

Am pus cheile în contactul celor șase mașini premium din Romanian Roads Luxury Edition by Michelin. Prima oprire premium a fost la Conacul Manasia. Am escaladat apoi Valea Buzăului și ne-am oprit în inima județului Covasna, la Hotel Castel Daniel, pentru prima noapte în puf.
Vineri, 21 Decembrie 2012 | Economic

Lexus a vândut 500.000 de vehicule hibride în 7 ani

Lexus a anunţat că a reuşit să producă 500.000 de vehicule hibride de-a lungul a şapte ani. Cel mai popular model de acest gen al japonezilor este crossover-ul RX.
Miercuri, 19 Decembrie 2012 | Economic

Toyota, amendată cu 17.4 milioane de dolari pentru că a întârziat recall-ul lui Lexus RX

NHTSA a anunţat că a amendat Toyota cu 17.4 milioane de dolari pentru că a întârziat rechemarea în service a modelului RX, afectat de o problemă a pedalei de acceleraţie.
Joi, 08 Noiembrie 2012 | Economic

Toyota a vândut peste un milion de vehicule hibride în doar 10 luni

Toyota anunţă că a vândut 1.028.900 de vehicule hibride în primele 10 luni ale lui 2012. Trei sferturi din aceste maşini sunt modele din familia Prius.
Miercuri, 21 Martie 2012 | Modele noi

Noua grilă Lexus va fi introdusă şi pe modelele ES, LS şi LX

Lexus se pregăteşte să introducă noua sa grilă şi pe celelalte modele din gamă. Vor fi afectate de restilizarea forntală nava amiral LS, SUV-ul LX şi ES.
Joi, 15 Iulie 2010 | Modele noi

Versiune cu tracţiune faţă pentru Lexus RX450h

Lexus a anunţat că va introduce şi o variantă cu tracţiune faţă pentru hibridul RX450h. Aceasta va consuma mai puţin însă nu va impresiona prin performanţe.

Tag-uri similare

Lexus RX450h, Lexus RX450h Platinum, Lexus RX450h tractiune fata, nivel de echipare Lexus RX450h
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru