LG Chem

Miercuri, 24 Iunie 2020 | Masini electrice si hibride

Hyundai și Kia vor să investească în 10 start-up-uri ce dezvoltă baterii pentru mașini electrice: parteneriat cu LG Chem

Hyundai și Kia au anunțat că vor să identifice și să investească în 10 start-up-uri ce dezvoltă baterii pentru mașini electrice. În acest sens, constructorii au lansat o competiție globală în parteneriat cu LG Chem, unul dintre cei mai mari producători de baterii din lume.
Joi, 17 Octombrie 2019 | Masini electrice si hibride

Vânzările de mașini electrice ar putea crește de peste 5 ori în următorii 5 ani: 13.2 milioane de unități în 2024

Vânzările de mașini electrice au totalizat 2.4 milioane de unități în 2018, însă ar putea crește de peste 5 ori în următorii 5 ani, potrivit estimărilor LG Chem, unul dintre cei mai mari furnizori globali de baterii pentru vehicule cu emisii zero. În 2024, vânzările de electrice ar urma să ajungă la 13.2 milioane de exemplare, respectiv 15% din piața totală.
Miercuri, 15 Mai 2019 | Masini electrice si hibride

Volvo cumpără baterii pentru mașini electrice din Asia: CATL și LG Chem, furnizori pe 10 ani pentru brandurile Volvo și Polestar

Grupul Volvo a semnat contracte pe termen lung pentru asigurarea bateriilor necesare în producția viitoarelor mașini electrice. În următorii 10 ani, CATL (China) și LG Chem (Coreea de Sud) vor furniza baterii pentru modelele electrice care vor fi lansate de brandurile Volvo și Polestar.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru