CATL

Miercuri, 22 Noiembrie 2023 | Industrie

Chinezii de la CATL vor furniza baterii pentru viitoarele modele electrice Stellantis

Stellantis a încheiat un acord cu firma CATL pentru furnizarea de baterii pentru viitoarele modele electrice ale grupului. În acest scop, Stellantis are în plan să construiască și 3 giga-fabrici în Europa.
Joi, 17 August 2023 | Tehnologie

Chinezii au lansat o baterie revoluționară: autonomie de 400 de kilometri în doar 10 minute

Compania chineză CATL a prezentat un acumulator nou pentru mașinile electrice. Mai exact, mașinile care vor fi echipate cu această baterie vor putea primi o autonomie de 400 de kilometri în doar 10 minute la o stație de încărcare rapidă.
Vineri, 24 Iunie 2022 | Industrie

Cel mai mare producător de baterii din lume a lansat un acumulator cu 1000 de kilometri autonomie

Compania chineză CATL, cel mai mare producător de baterii din lume, a lansat un acumulator nou, care promite o autonomie de 1000 de kilometri cu o singură încărcare. Acumulatorul, numit Qilin, va putea fi încărcat până la 80% în 10 minute și promite să fie cu 13% mai puternică decât un acumulator similar, propus de Tesla.
Vineri, 28 Ianuarie 2022 | Industrie

O companie din China a lansat un serviciu de înlocuire rapidă a bateriilor

Compania chinezească CATL a lansat un serviciu de battery sharing, numit Evogo. Serviciul va fi disponibil în China și promite un acumulator eficient și universal care le va face viața mai ușoară posesorilor de vehicule electrice.
Joi, 29 Iulie 2021 | Tehnologie

Chinezii de la CATL prezintă o nouă baterie sodiu-ion pentru mașinile electrice

Producătorul chinez Contemporary Amperex Technology Limited (CATL) a dezvăluit o nouă baterie de tip sodiu-ion pentru mașinile electrice și susține că tehnologia va ajunge pe piață din 2023.
Marti, 29 Iunie 2021 | Industrie

Tesla extinde colaborarea cu chinezii de la CATL pentru furnizarea de baterii până în 2025

Producătorul chinez de baterii pentru vehicule electrice CATL a anunţat că a extins acordul pentru furnizarea de baterii către Tesla până în 2025.
Luni, 17 August 2020 | Masini electrice si hibride

Fără nichel și cobalt: chinezii de la CATL dezvoltă un nou tip de baterii pentru mașini electrice

Chinezii de la CATL, furnizori pentru Tesla, Volkwagen sau Daimler, au anunțat că dezvoltă un nou tip de baterii pentru mașini electrice care să nu conțină nichel și cobalt, elemente esențiale în producția actualelor baterii.
Miercuri, 12 August 2020 | Tehnologie

O nouă tehnologie pentru bateriile mașinilor electrice: acumulatorii, integrați în șasiu pentru a ocupa mai puțin spațiu

Producătorul chinez CATL susține că a dezvoltat o tehnologie care permite integrarea bateriilor pentru mașini electrice în șasiu. Modelele electrice cu această tehnologie vor avea autonomii de peste 800 de kilometri.
Vineri, 10 Iulie 2020 | Masini electrice si hibride

Honda va dezvolta baterii pentru mașini electrice alături de CATL: chinezii sunt furnizori pentru Tesla, Toyota, Volkswagen și Volvo

Honda a anunțat un parteneriat cu CATL pentru dezvoltarea de baterii destinate mașinilor electrice. Compania chineză este unul dintre cei mai mari furnizori de baterii la nivel global, având deja colaborări cu Tesla, Toyota, Volkswagen și Volvo.
Luni, 18 Mai 2020 | Masini electrice si hibride

Informații neoficiale: Tesla dezvoltă o baterie ieftină care îi va permite să vândă mașini electrice la prețuri similare cu mașinile cu motoare cu combustie

Tesla dezvoltă în China o baterie ieftină fără colbalt care îi va permite să vândă mașini electrice la prețuri foarte apropiate de cele ale mașinilor cu motoare cu combustie internă, potrivit presei internaționale.
Vineri, 22 Noiembrie 2019 | Masini electrice si hibride

BMW mărește comenzile de baterii pentru mașini electrice: contract de peste 10 miliarde de euro pentru perioada 2020-2031

BMW a contractat baterii în valoare de peste 10 miliarde de euro pentru mașinile sale electrice, în perioada 2020-2031, după ce a mărit comenzile către partenerii asiatici CATL și Samsung SDI. BMW speră la dublarea vânzărilor de vehicule electrificate până în 2021.
Miercuri, 17 Iulie 2019 | Industrie

Toyota va cumpăra baterii pentru mașini electrice de la chinezii de la CATL: constructorul caută noi tehnologii, dar și modalități de reutilizare a bateriilor

Toyota a semnat un parteneriat cu chinezii de la CATL pentru achiziția de baterii necesare în producția de mașini electrice. Unul dintre cei mai mari furnizori din domeniu, CATL va ajuta Toyota să dezvolte noi tehnologii ale bateriilor, dar și modalități prin care acestea să fie reciclate și reutilizate.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 15 Mai 2019 | Masini electrice si hibride

Volvo cumpără baterii pentru mașini electrice din Asia: CATL și LG Chem, furnizori pe 10 ani pentru brandurile Volvo și Polestar

Grupul Volvo a semnat contracte pe termen lung pentru asigurarea bateriilor necesare în producția viitoarelor mașini electrice. În următorii 10 ani, CATL (China) și LG Chem (Coreea de Sud) vor furniza baterii pentru modelele electrice care vor fi lansate de brandurile Volvo și Polestar.
Luni, 02 Iulie 2018 | Industrie

Furnizori pentru BMW: chinezii de la CATL vor construi în Germania o fabrică de baterii pentru mașinile electrice

Compania chineză CATL (Contemporary Amperes Technology Ltd) va construi în Germania o fabrică de baterii pentru mașinile electrice, urmând să furnizeze aceste componente către mai mulți constructori europeni, printre care și BMW.
Vineri, 29 Iunie 2018 | Industrie

BMW și chinezii de la CATL vor construi o fabrică de baterii pentru mașinile electrice în Europa: proiect de un miliard de euro

BMW a semnat un contract de un miliard de euro cu compania chineză CATL (Contemporary Amperes Technology Ltd), în urma căruia asiaticii vor construi o fabrică de baterii pentru mașini electrice în Europa. Anunțul a fost făcut de un oficial BMW.

Tag-uri similare

BMW, masini electrice, productie, fabrica, baterii, CATL
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru