Masini alimentate cu hidrogen

Luni, 24 Mai 2021 | Industrie

Europa are nevoie de 1.000 de stații pentru alimentarea cu hidrogen a camioanelor, până în 2030

Asociația Constructorilor Europeni de Autovehicule (ACEA) cere autorităților europene să dezvolte infrastructura de încărcare necesară camioanelor alimentate cu hidrogen.
Luni, 23 Noiembrie 2020 | Industrie

Colaborare: Hyundai și Ineos vor să dezvolte tehnologia fuel cell pentru mașinile alimentate cu hidrogen

Grupurile Hyundai și Ineos au anunțat că vor să dezvolte împreună tehnologia pilelor de hidrogen pentru mașinile electrice. Viitorul model Ineos Grenadier ar putea să beneficieze de sistemul fuel cell disponibil pe SUV-ul Hyundai Nexo.
Joi, 13 August 2020 | Industrie

Nikola vrea să dezvolte tehnologia fuell cell alături de Hyundai: asiaticii ar fi respins două propuneri de colaborare până acum

Americanii de la Nikola Motors și-au exprimat dorința de a colabora cu Hyundai privind dezvoltarea mașinilor alimentate cu hidrogen, însă sud-coreenii ar fi respins, până acum, două propuneri de parteneriat. În ciuda refuzurilor, șeful Nikola este în continuare dornic să lucreze cu Hyundai, dar surse din cadrul companiei asiatice spun că o eventuală colaborare ar fi “o relație complicată”.
Joi, 26 Octombrie 2017 | Masini electrice si hibride

Estimările Toyota: “Mașinile alimentate cu hidrogen vor avea același preț ca hibrizii până în 2025”

Toyota estimează că viitoarele mașini alimentate cu hidrogen vor avea un preț similar cu vehiculele hibride până în anul 2025.
Marti, 12 Septembrie 2017 | FRANKFURT 2017

Mercedes GLC F-Cell: primul hibrid din lume alimentat cu hidrogen care are și baterie cu încărcare la priză

Mercedes GLC F-Cell va deveni prima mașină din lume care are un sistem de propulsie cu hidrogen și, în același tim, integrează și o baterie Li-Ion care poate fi încărcată la priză.
Marti, 10 Mai 2016 | Masini electrice si hibride

Maşinile alimentate cu hidrogen n-au nicio şansă în faţa celor electrice pe baterii: doar 70.000 de unităţi vor fi vândute până în 2027

Maşinile cu propulsie pe hidrogen vor ajunge la vânzări totale de numai 70.000 de unităţi până în 2027, întrucât clienţii vor prefera maşinile electrice pe baterii în special după creşterea autonomiei.
Miercuri, 04 Noiembrie 2015 | Modele noi

Oficial BMW: X5 și X7 ar fi ideale pentru un sistem de propulsie cu pile de combustibil

Klaus Fröhlich, șeful departamentului de cercetare și dezvoltare de la BMW, estimează că majoritatea mașinilor din lume vor fi electrice în termen de 50 de ani. Până atunci, X5 și X7 sunt candidatele perfecte pentru un sistem cu pile de combustibil.
Vineri, 30 Octombrie 2015 | Modele noi

BMW anunță o revoluție în domeniul mașinilor alimentate cu hidrogen, care ar putea dubla autonomia acestora

Reprezentanții BMW au declarat că vor lansa o berlină alimentată cu hidrogen după anul 2020. Aceasta va folosi o tehnologie avansată de comprimare a gazului, care va dubla autonomia față de tehnologia disponibilă în prezent.
Miercuri, 28 Octombrie 2015 | Modele noi

Honda vrea să revoluționeze lumea cu o mașină electrică pe hidrogen care merge 700 kilometri cu un plin

Honda a prezentat la Tokyo modelul Clarity Fuel Cell, o mașină electrică alimentată cu hidrogen care poate să parcurgă 700 de kilometri cu un plin, cu 200 în plus față de Toyota Mirai.
Miercuri, 28 Octombrie 2015 | Concepte

Lexus LF-FC ne arată viitorul în materie de limuzine japoneze

Lexus a prezentat un concept electric alimentat cu hidrogen numit LF-FC. El anticipează aspectul următoarei generații a lui LS, nava amiral a mărcii premium japoneze.
Joi, 22 Octombrie 2015 | Modele noi

Toyota Mirai va naște o familie întreagă de modele alimentate cu hidrogen

Toyota vrea să replice succesul lui Prius și în gama Mirai. Inginerul șef din spatele proiectului primei mașini de serie de la Toyota alimentată cu hidrogen estimează că vor trece 20 de ani până când se va întâmpla acest lucru.
Marti, 06 Ianuarie 2015 | Modele noi

Toyota deschide calea maşinilor cu hidrogen şi permite folosirea liberă a patentelor sale în domeniu

Toyota a anunţat că va permite altor companii să folosească cele peste 5.600 de patente din domeniul vehiculelor alimentate cu hidrogen pentru a facilita popularizarea acestei categorii de automobile.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 20 Noiembrie 2014 | Concepte

Audi A7 Sportback h-tron Concept, un model alimentat cu hidrogen cu o autonomie de 500 kilometri

Audi a prezentat la Los Angeles conceptul A7 Sportback h-tron. Deşi nu arată diferit de un model de serie, acesta prezintă un sistem inedit de propulsie cu pile de combustibil şi acumulator încărcabil de la priză, care îi asigură o autonomie totală de 500 de kilometri.
Joi, 20 Noiembrie 2014 | Modele noi

Volkswagen Golf Variant HyMotion este prima versiune alimentată cu hidrogen a compactei germane

Volkswagen a prezentat sistemul său de propulsie bazat pe pile de combustibil, numit HyMotion, la Salonul Auto de la Los Angeles. Din păcate, maşina de serie de la Volkswagen alimentată este departe de producţie din considerente economice.

Tag-uri similare

Audi, modele noi Audi, noutati Audi, poze Audi, Audi A7, Audi A7 Sportback, masini alimentate cu hidrogen, lansari Audi, Audi A7 Sportback h-tron, Audi A7 h-tron
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru