Masini din China

Marti, 24 Noiembrie 2015 | Masini electrice si hibride

Geely vrea să renunțe la motorizările tradiționale alimentate cu benzină până în 2021

Geely, compania care deține marca Volvo, are planuri mari de viitor. Chinezii vor să nu mai fabrice mașini cu motorizări tradiționale alimentate cu benzină începând cu anul 2021.
Sambata, 24 Octombrie 2015 | Reportaj

Râdem degeaba de bulgari: ne dau lecții la capitolul Saloane Auto și vor produce o gamă întreagă de SUV-uri

Automarket a vizitat Salonul Auto de la Sofia. Am găsit acolo o expoziție civilizată și bogată în exponate. În Bulgaria au investit și chinezii de la Great Wall, care vor produce o gamă întreagă de SUV-uri.
Marti, 09 Iunie 2015 | Industrie

Qoros, singura marcă din China care a avut un model cu cinci stele EuroNCAP, pune pauză la vânzările în Europa

Chinezii de la Qoros vor pune pauză ofensivei europene pentru a se concentra pe piața indigenă. Ei au vândut doar 51 de mașini în Europa pe decursul întregului an 2014.
Joi, 20 Noiembrie 2014 | Modele noi

Chinezii de la Qoros prezintă primul lor SUV: Qoros 3 City SUV

Qoros, producătorul chinez care vrea să abordeze cu succes piaţa europeană, a prezentat la Salonul Auto de la Guangzhou primul său SUV, un model compact numit 3 City SUV.
Luni, 05 Mai 2014 | Industrie

Lexus nu va produce maşini în China de teama problemelor de calitate

Lexus nu va produce maşini în China pentru a-şi creşte vânzările, anunţă Tokuo Fukuichi, şeful mărcii japoneze. Constructorul vrea să evite eventualele probleme de calitate legate de piaţa respectivă.
Joi, 24 Aprilie 2014 | O lume nebuna

Cea mai scumpă masină chinezească vândută vreodată, Hongqi L5, a costat 580.000 de euro

Un client înstărit din China a cumpărat cea mai scumpă maşină chinească vândută vreodată, Hongqi L5. Omul de afaceri respectiv este primul civil care cumpără modelul respectiv, folosit până acum doar de demnitarii chinezi, iar preţul de achiziţie este echivalentul a 580.000 de euro.
Marti, 26 Februarie 2013 | Industrie

STUDIU: Producătorii chinezi de automobile vor fi competitivi abia peste zece ani

Potrivit unui studiu realizat de specialistii de la Sanford C. Bernstein Research, producătorii de automobile din China sunt la zece ani distanţă de momentul în care vor avea modele competitive pe piaţa auto globală.
Miercuri, 07 Noiembrie 2012 | Industrie

Qoros, un brand premium al mărcii Chery, va debuta în Europa în 2013

Chinezii de la Chery vor să lanseze o nouă marcă pe piaţa din Europa. Vorbim despre Qoros, care va lansa o berlină compactă la Salonul Auto de la Geneva din 2013.
Marti, 21 Februarie 2012 | Industrie

Bulgaria: Great Wall Motors a inaugurat prima sa fabrică din Europa

Great Wall Motors şi-a inaugurat astăzi fabrica din Bulgaria, prima facilitate de producţie din Europa. Oficialii Renault-Nissan din Bulgaria nu se simt ameninţaţi în niciun fel.

Tag-uri similare

modele noi, Bulgaria, Great Wall, masini chinezesti, masini din China, Great Wall Motors, masini Bulgaria, automobile china, fabrica Bulgaria
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru