Masini Bulgaria

Sambata, 24 Octombrie 2015 | Reportaj

Râdem degeaba de bulgari: ne dau lecții la capitolul Saloane Auto și vor produce o gamă întreagă de SUV-uri

Automarket a vizitat Salonul Auto de la Sofia. Am găsit acolo o expoziție civilizată și bogată în exponate. În Bulgaria au investit și chinezii de la Great Wall, care vor produce o gamă întreagă de SUV-uri.
Vineri, 12 Iunie 2015 | Intern

Senatul a respins proiectul care ar fi limitat circulația în România a mașinilor înmatriculate în Bulgaria

Proiectul de lege care ar fi restricționat dreptul de circulație pe drumurile publice românești la 90 de zile de la intrarea în țară pentru autovehiculele înmatriculate în alte state a fost respins de Senatul României.
Luni, 30 Septembrie 2013 | Industrie

Bulgaria caută investitori noi din industria auto

În urma inaugurării primei uzine auto moderne din Bulgaria, vecinii noştri caută şi alţi parteneri din industria auto pentru a-şi dezvolta economia.
Luni, 08 Aprilie 2013 | Intern

Autorităţile bulgare ar putea să confişte 35.000 de maşini conduse de români

Românii care şi-au înmatriculat automobile în Bulgaria pe numele unor cetăţeni bulgari care nu şi-au plătit impozitele ar putea să rămână fără maşini dacă vor trece Dunărea, anunţă Agerpres citând cotidianul bulgar Monitor.
Marti, 21 Februarie 2012 | Industrie

Bulgaria: Great Wall Motors a inaugurat prima sa fabrică din Europa

Great Wall Motors şi-a inaugurat astăzi fabrica din Bulgaria, prima facilitate de producţie din Europa. Oficialii Renault-Nissan din Bulgaria nu se simt ameninţaţi în niciun fel.
Miercuri, 16 Noiembrie 2011 | Industrie

Bulgarii au început să producă din nou maşini

Uzina din Loveci a produs primul automobil după o pauză de 21 de ani. De data aceasta, bulgarii fabrică modele Great Wall Motors, anunţă Adevărul.
Luni, 06 Iunie 2011 | General

Peste 50 de noutăţi vor fi prezente la Salonul Auto de la Sofia

Vizitatorii Salonului Auto de la Sofia vor putea să admire modelul de competiţie Peugeot 908 HDI, o colecţie de automobile retro Mercedes şi alte 50 de noutăţi în perioada 11-19 iunie.

Tag-uri similare

Bulgaria, Great Wall Motors, masini Bulgaria, GWM, Sofia, automobile Bulgaria, modele Bulgaria, Salon Auto Bulgaria, Salonul Auto Sofia, Salonul Sofia
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru