Masini electrice Dacia

Vineri, 02 Octombrie 2020 | Modele noi

Dacia Spring va fi prezentată în 15 octombrie: "Cea mai accesibilă mașină electrică din Europa" va avea autonomie de 200 de kilometri

Dacia a anunțat că va prezenta modelul electric Spring în 15 octombrie, în timp ce vânzările vor începe în prima jumătate a anului 2021. Spring va fi "cea mai accesibilă mașină electrică din Europa" și va avea autonomie de 200 de kilometri.
Marti, 03 Martie 2020 | Concepte

Dacia Spring: prima mașină 100% electrică Dacia va fi lansată pe piață în 2021, cu autonomie de peste 200 de kilometri

Dacia a publicat primele imagini și informații despre conceptul pre-serie Spring Electric, care are o autonomie de peste 200 de kilometri și anticipează lansarea versiunii de serie în 2021.
Miercuri, 19 Februarie 2020 | Modele noi

Oficial: conceptul primei mașini electrice Dacia va fi prezentat în 3 martie. Constructorul promite cea mai accesibilă mașină electrică de pe piață

Dacia a anunțat că va prezenta în 3 martie la Salonul Auto de la Geneva conceptul primului său model electric, despre care afirmă că va fi "cea mai accesibilă mașină electrică de pe piață" la lansarea pe piață în 2021 sau 2022.
Marti, 21 Ianuarie 2020 | Modele noi

Oficialii Renault neagă că SUV-ul electric de oraș Renault K-ZE va fi vândut în Europa sub sigla Dacia: "Prețul ar fi prea mare pentru clienții mărcii"

Oficialii Renault din Germania susțin că SUV-ul electric Renault K-ZE nu va fi comercializat în Europa sub sigla Dacia din cauza faptului că ar avea un preț prea mare pentru clienții tradiționalii ai mărcii.
Joi, 05 Decembrie 2019 | Masini electrice si hibride

Informații noi despre un posibil model electric Dacia: "În doi-trei ani vom avea un model electric sau hibrid în gamă"

Oficialii Renault anticipează că Dacia va avea cel puțin un model hibrid sau electric în gamă în următorii doi-trei ani pentru a respecta normele de poluare.
Luni, 04 Noiembrie 2019 | Modele noi

Informații neoficiale: SUV-ul electric de oraș Renault K-ZE va fi vândut în Europa sub sigla Dacia începând din 2021 pentru 15.000 de euro

Renault va comercializa SUV-ul electric K-ZE pe piața europeană sub sigla Dacia începând din 2021, iar prețul de pornire va fi de aproximativ 15.000 de euro, potrivit presei franceze.
Joi, 19 Octombrie 2017 | Intern

Dacia, pregătită să dezvolte mașini hibride și electrice: "Putem adopta rapid platformele Renault-Nissan pentru a ne adapta la cerințele clienților"

Dacia va fi pregătită să vândă mașini electrice imediat ce clienții vor solicita acest lucru datorită tehnologiilor pe care le poate împrumuta rapid de la modele precum Renault Zoe sau Nissan Leaf din cadrul Alianței Renault-Nissan Mitsubishi.

Tag-uri similare

masini electrice, Dacia, masini electrice Dacia
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru