Masini noi Ford

Marti, 27 Octombrie 2015 | Modele noi

Cel mai tare Ford Mustang din lume are 727 CP și este produs în serie

Ford Mustang va fi oferit într-o variantă specială în SUA, numită GT King Edition. Aceasta poate fi comandată în versiuni care dezvoltă până la 727 CP.
Luni, 19 Octombrie 2015 | Modele noi

Ford Focus ST diesel va fi disponibil din primăvara lui 2016 și cu transmisie automată

Ford va oferi varianta diesel a lui Focus ST și cu o transmisie automată PowerShift. Potrivit englezilor de la Autocar, noua opțiune de transmisie va fi disponibilă începând cu primăvara lui 2016.
Duminica, 11 Octombrie 2015 | Tehnologie

Viitorul farurilor Ford - Spot Light System: ce este și cum funcționează?

Știați că Ford vrea să pună pe mașinile sale tehnologii similare cu cele de la BMW și Audi, dar să fie în continuare acesibile? Nici noi. Am aflat la Centrul de Cercetare şi Dezvoltare Ford din Aachen.
Sambata, 10 Octombrie 2015 | Tehnologie

Camera video split-view de nouă generație de la Ford: ce este și cum funcționează?

Ford a lansat o nouă cameră video frontală, de tip split-view. Știați ce este și cum funcționează? Nici noi. Am aflat la Centrul de Cercetare şi Dezvoltare Ford din Aachen.
Vineri, 09 Octombrie 2015 | Tehnologie

Active City Safety: cum a proiectat Ford sistemul de frânare automată

Sistemul de frânare automată Active City Safety de la Ford are câteva secrete interesante pe care le-am deslușit printr-o vizită-fulger la Centrul de Cercetare şi Dezvoltare Ford din Aachen.
Miercuri, 16 Septembrie 2015 | SALONUL AUTO FRANKFURT 2015

Ford Focus RS își anunță performanțele: 350 CP, 0-100 km/h în 4.7 secunde și 266 km/h viteză maximă

Ford a anunțat performanțele noii generații a lui Focus RS. Compacta cu tracțiune integrală are 350 CP, un timp 0-100 km/h de 4.7 secunde și poate să atingă o viteză maximă de 266 km/h.
Joi, 10 Septembrie 2015 | SALONUL AUTO FRANKFURT 2015

Ford Edge, rivalul direct al lui Volkswagen Touareg, debutează la Frankfurt

Ford vine cu toată gama de SUV-uri la Salonul Auto de la Frankfurt. Noutatea principală este Edge, fratele mai mare al lui Kuga.
Joi, 10 Septembrie 2015 | SALONUL AUTO FRANKFURT 2015

Ford Ranger facelift debutează la Frankfurt în fața publicului european

După lansarea pe piețele din Asia și America de Sud, Ford va prezenta varianta europeană a lui Ranger. Varianta actualizată a utilitarei vine cu sistemul multimedia Sync 2, o suspensie reconfigurată, o parte frontală restilizată și altele.
Joi, 20 August 2015 | Modele noi

Ford a patentat o mașină autonomă care transformă interiorul în birou mobil în timpul mersului

Ford a înaintat o cerere la biroul de patente din SUA pentru conceptul unui vehicul autonom care are scaunele reconfigurabile, capabil să le permită șoferului și pasagerului din dreapta să călătorească cu spatele la direcția de mers.
Marti, 18 August 2015 | Tuning

Ford Focus ST primește 25 CP în plus în SUA printr-un pachet oferit cu sprijinul constructorului

Ford Focus ST a primit un pachet de tuning de motor de la Mountune, un tuner dedicat acestei mărci. Pentru moment, pachetul a fost anunțat doar pe piața din Statele Unite ale Americii.
Luni, 03 August 2015 | General

Ford Mustang Apollo Edition, un exemplar dedicat misiunilor selenare, a fost vândut pentru 230.000 de dolari

Ford anunță vânzarea unui exemplar Mustang GT personalizat în cinstea aniversării a 46 de ani de la prima aselenizare cu 230.000 de dolari. Suma va fi donată unei organizații caritabile.
Joi, 05 Iunie 2014 | Industrie

Ford şi Samsung lucrează la un nou tip de acumulator auto

Ford a început o colaborare cu Samsung pentru dezvoltarea unui sistem electric cu doi acumulatori în vederea reducerii consumului de carburant al modelelor care nu sunt hibride. În final, scopul proiectului este de a elimina definitiv acumulatorii auto cu plumb.

Tag-uri similare

noutati Ford, tehnologie Ford, masini noi Ford, acumulatori auto, parteneriat Ford, baterie Ford, baterie Samsung, Ford Samsung parteneriat, tehnologie Samsung
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru