Masini SH

Sambata, 06 August 2022 | Intern

Încrederea în vânzătorii de mașini second-hand: România stă mai bine decât Bulgaria

Un studiu care evaluează încrederea publicului în vânzătorii de mașini second-hand, la nivel european, ne arată efectele numeroaselor înșelăciuni din segment.
Vineri, 14 Mai 2021 | Intern

Guvernul pregătește un “mecanism” pentru descurajarea importurilor de mașini second-hand

Premierul Florin Cîțu susține că România va implementa un “mecanism” privind reducerea importurilor de mașini second-hand, ca urmare a negocierilor cu autoritățile de la Bruxelles pentru Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR).
Marti, 10 Noiembrie 2020 | Intern

Analiză: 11.5% dintre mașinile second-hand vândute în România au kilometrajul modificat

11.5% dintre mașinile second-hand comercializate în România au kilometrajul dat înapoi, potrivit unei analize CarVertical. Modelele premium cu motoare diesel sunt cele mai afectate de această problemă.
Miercuri, 22 Aprilie 2020 | Intern

Fraude pe piața mașinilor second-hand din România: o mașină are în medie 59.000 de kilometri dați înapoi, iar aproape 23% au avut reparații la caroserii

Mașinile second-hand vândute pe piața din România în 2019 au avut în medie 59.000 de kilometri dați înapoi, iar aproape 23% dintre acestea au suferit reparații majore la caroserii.
Miercuri, 09 August 2017 | Intern

Încă un proiect de lege pentru a scăpa de samsari: falsificarea kilometrajului ar putea fi pedepsită cu până la 2 ani de închisoare

Un nou proiect de lege vizează o pedeapsă cu până la 2 ani de închisoare în cazul în care proprietarul unei mașini nu menționează pe talon numărul real de kilometri parcurși atunci când își vinde vehiculul.
Marti, 12 Aprilie 2016 | Mediu

Vine o avalanșă de mașini diesel aduse din Germania? Nemții vor interzice accesul în oraș pentru mașinile care nu au Euro 6

Începând cu acest an, germanii vor să interzică accesul în oraș pentru mașinile diesel care nu respectă normele Euro 6. Această măsură ar putea forța populația să renunțe rapid la mașinile mai vechi, în căutarea unui diesel de ultimă generație.
Luni, 07 Martie 2016 | Intern

Mai puţine ţepe din partea samsarilor? Un proiect prevede închisoare pentru falsificarea actelor maşinilor puse la vânzare

Cumpărarea unei maşini second-hand ar putea deveni mai sigură dacă va fi aprobat un proiect de lege care prevede închisoare între 2-5 ani pentru falsificarea actelor maşinii, inclusiv cele referoare la kilometrajul real sau accidentele în care a fost implicat autoturismul.
Luni, 17 August 2015 | Intern

Proiect de lege: parlamentarii vor restricţionarea la trei luni a dreptului de circulație al mașinilor cu numere străine în România

Proiectul de lege care împiedica șoferii români să circule în România mai mult de trei luni cu o mașină înmatriculată în alt stat va primi o nouă variantă în septembrie, după începerea sesiunii parlamentare.
Miercuri, 20 Martie 2013 | General

Infografic: Cinci lucruri pe care ai nevoie să le ştii înainte să cumperi o maşină second-hand

RCA Ieftin şi Automarket te învaţă cum să nu te păcăleşti atunci când îţi cumperi o maşină second-hand. Iată cinci lucruri de bază pe care trebuie să le ştii.
Vineri, 23 Martie 2012 | General

Atenţie la ce maşină SH cumpăraţi! Germania: 52% dintre maşinile de pe şosele au defecte

Un studiu realizat în Germania de GTÜ arată că mai mult de jumătate dintre maşinile care rulează zi de zi pe străzi au defecte tehnice. Mai mult, una din cinci are defecte majore.
Vineri, 01 Iulie 2011 | Sfaturi si idei auto

UTILE: Zece lucruri pe care trebuie să le ştii înainte să cumperi o maşină second-hand

Dacă eşti pe cale să cumperi o maşină la mâna a doua, Automarket îţi prezintă o listă de sfaturi de bun simţ, pe care trebuie să le parcurgi pentru a evita o ţeapă.
Luni, 30 Mai 2011 | Intern

Taxa auto va fi impusă şi la prima vânzare a maşinilor importate înainte de 1 ianuarie 2007

Liderii coaliţiei de guvernare au decis să nu renunţe la taxa auto şi să impoziteze şi vânzarea automobilelor second-hand înmatriculate înainte de 1 ianuarie 2007.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 06 Mai 2011 | Industrie

Rolls-Royce va comercializa şi automobile second-hand

Englezii de la Rolls-Royce vor comercializa prin reţeaua proprie automobile second-hand certificate, care vor fi vândute cu garanţie de până la 24 de luni.
Luni, 20 Decembrie 2010 | Video

VIDEO: Ai încredere în vânzătorul viitoarei tale maşini second-hand?

Un spot olandez realizat de către Volkswagen îţi arată că nu trebuie să te încrezi în aparenţe atunci când vine vorba de viitoarea ta maşină second-hand.

Tag-uri similare

Volkswagen, reclama, second-hand, masini SH, masina SH, SH
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru