Matthias Muller

Joi, 16 Martie 2017 | Industrie

Volkswagen și Fiat-Chrysler se joacă de-a șoarecele și pisica. Marchionne: ”Dacă șeful VW vrea să vină la discuții, știe unde locuiesc”

Șeful FCA Fiat-Chrysler și cel al Grupului Volkswagen se întrec în declarații și se invită reciproc la discuții. Se pregătește o nouă alianță auto în Europa?
Luni, 02 Mai 2016 | Industrie

Dieselgate la nivel înalt: CEO-ul VW Group i-a cerut scuze lui Barack Obama pentru scandalul emisiilor

Vizita recentă pe care Președintele SUA a făcut-o în Germania i-a dat ocazia noului CEO al Grupului Volkswagen, Matthias Muller, să-i ofere acestuia scuzele companiei pe care o conduce pentru scandalul manipulării emisiilor mașinilor diesel.
Marti, 06 Octombrie 2015 | Industrie

Noul CEO Volkswagen a ieşit în faţa angajaţilor VW: "Trebuie să economisim masiv pentru a face faţă consecinţelor acestei crize"

Matthias Muller, noul CEO al Grupului Volkswagen, s-a întâlnit cu angajaţii Volkswagen din Wolfsburg. Înaltul oficial al Grupului a anunţat că unele investiţii vor fi "amânate sau anulate".
Miercuri, 30 Septembrie 2015 | Industrie

Porsche a umplut golul lăsat de plecarea lui Matthias Muller în fruntea Grupului Volkswagen

Porsche a ales un nou președinte în locul lui Matthias Muller, plecat să salveze întregul Grup Volkswagen. Omul care va conduce constructorul din Stuttgart se numește Oliver Blume și a răspuns de producția supercarului 918 Spyder.
Sambata, 26 Septembrie 2015 | Industrie

Criza Volkswagen: tot ce trebuie să știi despre scandalul "Dieselgate"

Automarket vă oferă un rezumat al tuturor informațiilor vitale din desfășurarea Cazului Volkswagen, prin care constructorul german a manipulat emisiile mașinilor sale diesel la testele oficiale de consum.
Vineri, 25 Septembrie 2015 | Industrie

Reforma Volkswagen: Șeful Skoda va avea grijă de America de Nord, apar primele demiteri, iar brandurile vor avea mai multă independență

Consiliul de conducere Volkswagen a stabilit o serie de măsuri importante pentru reformarea Grupului Volkswagen. Piața de dincolo de Ocean se redefinește, iar șeful de vânzări și marketing este demis.
Vineri, 25 Septembrie 2015 | Industrie

Matthias Muller este noul președinte al Grupului Volkswagen: ”Prioritatea mea e să recâștig încrederea tuturor”

Volkswagen Group are un nou președinte. El este Matthias Muller, omul care conduce destinul Porsche din anul 2007. Mandatul său în fruntea Grupului VAG va expira în anul 2020.
Marti, 22 Septembrie 2015 | Industrie

Presa germană: Martin Winterkorn va fi înlocuit vineri din poziţia de CEO al Volkswagen Group

Scandalul major în care este implicat Grupul Volkswagen va scutura serios ierarhiile constructorului german. Prima ţintă este chiar CEO-ul VAG, Martin Winterkorn.
Vineri, 21 Martie 2014 | Modele noi

Porsche confirmă motoarele boxer cu patru cilindri pentru viitoarele Boxster şi Cayman

Matthias Müller, şeful Porsche, a confirmat introducerea motoarelor boxer cu patru cilindri în gamele Cayman şi Boxster în cadrul unui interviu acordat nemţilor de la AMS.
Marti, 27 Septembrie 2011 | Modele noi

Porsche: "Ne gândim la un 911 hibrid"

Matthias Muller, administratorul delegat Porsche, a declarat că proaspătul 911 ar putea fi oferit în viitor şi cu propulsie hibridă.
Marti, 30 August 2011 | Industrie

Porsche: "Vom face un model care se va bate cu Ferrari!"

Porsche plănuieşte lansarea unui model care va costa între 250.000 şi 400.000 de euro, o plajă de preţ pe care la această oră defilează fără concurent italienii de la Ferrari.
Marti, 05 Octombrie 2010 | Modele noi

Porsche testează în prezent un Panamera electric

Preşedintele executiv Porsche a declarat recent că modelul Panamera testează un tren de rulare electric, alimentat de baterii. Dacă rezultatele sunt pozitive, vom vedea o nouă versiune a coupe-ului cu patru uşi.

Tag-uri similare

Porsche Panamera, Matthias Muller, Porsche Panamera ecologic, Porsche Panamera electric
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru