Porsche: "Vom face un model care se va bate cu Ferrari!"

De Mircea Meșter
Publicat Marti, 30.08.2011
Porsche plănuieşte lansarea unui model care va costa între 250.000 şi 400.000 de euro, o plajă de preţ pe care la această oră defilează fără concurent italienii de la Ferrari.

Porsche va scoate pe piaţă în următorii ani un rival pentru modelele pe care Ferrari le are în gamă. Informaţia a fost dezvăluită chiar de şeful companiei germane, Matthias Mueller, care susţine că modelele pe care Ferrari le are în gamă la această oră se află poziţionate pe o plajă de preţ pe care Porsche nu există încă.

"M-a deranjat dintotdeauna faptul că cel mai scump Porsche 911 ajunge la 250.000 de euro iar 918 începe de la 750.000 de euro. Între aceste preţuri, Ferrari se aşează relativ confortabil şi fără niciun concurent real. Aceasta este zona de preţ în care trebuie să fim. Există încă loc pentru o maşina sport ceva mai mare, una asemănătoare cu modelul 959 (foto, în duel cu Ferrari 288 GTO), pe care l-am avut în gamă în anii '80", spune Mueller într-un interviu acordat publicaţiei germane Suddeutsche Zeitung.

Conform boss-ului Porsche, noul model se va încadra între 250.000 şi 400.000 de euro, urmând să fie a opta maşină pe care constructorul german o va alinia în propria gamă.

Deocamdată, Porsche dispune de patru modele diferite (911, Boxster/Cayman, Panamera şi Cayenne), următoarele patru modele urmând să fie hibridul sportiv 918, SUV-ul compact Cajun, urmaşul anunţat aici al lui 959 şi un sedan sportiv mai mic decât Panamera.

via | Reuters
foto | CAR

Comentarii (3)

  • Octavian
    Ferrari va fi intotdeauna ferrari.....dar......porsche are pedigree-ul necesar pentru a face un rival f serios pt ferrari.
    14 0
  • Pai normal ca Ferrari va fi ferrari, doar ce masini mai ard ca ele?
    6 4
  • BaditzaEx
    @bbb
    uneori ,voi,VAG-inistii chiar n-aveti pic de jena,obraz !
    5 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru