Porsche testează în prezent un Panamera electric

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 05.10.2010
Preşedintele executiv Porsche a declarat recent că modelul Panamera testează un tren de rulare electric, alimentat de baterii. Dacă rezultatele sunt pozitive, vom vedea o nouă versiune a coupe-ului cu patru uşi.

După ce a dovedit tuturor că are potenţialul necesar pentru a da naştere unui model complet electric, capabil de performanţe de top, odată cu lansarea conceptului 918 Spyder, Porsche promite extinderea tehnologiei. Surprinzător sau nu, inginerii din Stuttgart au dezvoltat deja un tren de propulsie electric pentru Panamera.

Declaraţia a fost făcută de Matthias Muller, preşedintele executiv Porsche, care a susţinut, într-un interviu acordat la Paris, că în prezent sunt în derulare mai multe teste cu prototipuri Panamera electrice. Oficialul german a refuzat să ofere alte informaţii despre versiunea coupe-ului german cu patru uşi, dar a lăsat să se înţeleagă că versiunea concept ar putea ajunge în producţia de serie dacă rezultatele testelor sunt satisfăcătoare.

În aceste condiţii, un succes al nemţilor va da naştere în perioada următoare unei noi versiuni a modelului Panamera, a şasea la număr, alimentată doar de baterii.

via | leftlane

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru