Mazda Shinari

Luni, 13 Februarie 2012 | GENEVA 2012

Mazda Takeri - conceptul care anunţă viitorul Mazda6 vine la Geneva

Mazda va prezenta la Salonul de la Geneva conceptul Takeri. Acesta anticipează designul şi tehnologiile pe care le vom regăsi pe noua generaţie a sedanului Mazda6.
Miercuri, 02 Martie 2011 | GENEVA 2011

GENEVA LIVE: Conceptele Shinari şi Minagi domină standul Mazda

Standul Mazda de la Salonul Auto de la Geneva a marcat prezenţa a două exponate în versiune concept care prefigurează viitoarele CX-5 şi Mazda6 alături de noul limbaj de design Kodo.
Miercuri, 19 Ianuarie 2011 | GENEVA 2011

OFICIAL: Mazda Minagi, crossover-ul concept pregătit pentru Geneva

Mazda a dezvăluit astăzi conceptul Minagi, un crossover compact ce dă startul unei noi ere a constructorului japonez. Minagi va expune tehnologii Skyactiv, dar şi o nouă filosofie de design.
Marti, 02 Noiembrie 2010 | Modele noi

Viitorul Mazda MX-5 va fi mai uşor şi va avea un motor de 1.5 litri

Viitorul Mazda MX-5 va fi influenţat puternic de RX-8 şi va avea un aspect care se va situa între conceptele Shinari şi Ibuki. Debutul are loc la Salonul Auto de la Tokyo din 2011.
Joi, 09 Septembrie 2010 | Video

VIDEO: Primul film de prezentare a conceptului Mazda Shinari

Mazda a publicat recent un scurt film de prezentare a noului Schinari, conceptul care prefigurează noua filosofie de design a japonezilor. Creaţia este privită în detaliu şi mai apoi în mişcare, pe străzi aglomerate.
Marti, 31 August 2010 | Concepte

GALERIE FOTO: Mazda Shinari, de la idee la concept

Mazda a publicat astăzi un nou set de imagini ale conceptului Shinari, dezvăluit ieri şi aşteptat să debuteze live în cadrul Salonului de la Paris. Galeria urmăreşte pas cu pas dezvoltarea conceptului în atelierele de creaţie Mazda.

Tag-uri similare

Mazda Shinari, Mazda concept, Mazda concept poze, Mazda Shinari foto
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru