OFICIAL: Mazda Minagi, crossover-ul concept pregătit pentru Geneva

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 19.01.2011
Mazda a dezvăluit astăzi conceptul Minagi, un crossover compact ce dă startul unei noi ere a constructorului japonez. Minagi va expune tehnologii Skyactiv, dar şi o nouă filosofie de design.

După ce am prezentat ieri o primă imagine a conceptului pe care Mazda îl va aduce la Geneva, revenim astăzi cu informaţii oficiale, publicate de constructorul japonez.

Standul Mazda, găzduit de ediţia cu numărul 81 a Salonului Auto de la Geneva, va oferi publicului ocazia de a vedea pe viu noul concept Minagi, care se vrea a fi un crossover compact. Potrivit comunicatului oficial, publicat de asiatici, Minagi este piatra de temelie pentru o nouă eră estetică şi tehnologică.

Mai exact, Minagi îşi propune îmbinarea designul Kodo, noua filosofie elaborată în laboratoarele de creaţie Mazda, cu tehnologia Skyactiv. Practic, conceptul este clădit în jurul principiului Skyactiv, atât motorul cât şi transmisia purtând semnătura ecologică a japonezilor. Ideile Skyactiv se regăsesc şi la nivelul şasiului şi caroseriei, care vor impresiona prin masa totală foarte redusă şi siguranţa pe care o pot garanta.

Standul Mazda de la Geneva va mai include tehnologii Skyactiv, dar şi deja cunoscutul concept Shinari.

via | Mazda

Comentarii (2)

  • imi seamana
    imi seamana foarte mult cu Kuga. De ce oare?
    1 5
  • @mc.laren
    pt.ca are roti.......
    6 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru