Megane Sedan

Marti, 27 Octombrie 2020 | Modele noi

Imagini și informații tehnice cu Renault Megane Sedan facelift: interior îmbunătățit, motorizări diesel și pe benzină și sisteme de asistență

Renault a publicat primele imagini și informații tehnice despre Megane Sedan facelift. Compacta primește îmbunătățiri de design, noutăți la interior și motoare diesel și pe benzină, la care se adaugă o serie de sisteme de asistență.
Joi, 06 Octombrie 2016 | Intern

Prețurile noului Renault Megane Sedan în România: start de la 14.800 de euro

Unul dintre cele mai așteptate modele care se lansează în acest final de an în România este Renault Megane Sedan. Berlina compactă a mărcii franceze vine în momentul lansării cu un motor pe benzină și cu trei diesel-uri între 90 și 130 CP.
Miercuri, 29 Iunie 2016 | Modele noi

Primul contact cu noul Renault Fluence: schițele din manualul tehnic trădează formele viitorului Megane Sedan

Renault Fluence sau Renault Megane Sedan? Aceasta este cea mai importantă întrebare legată de viitoarea generație a berlinei compacte Renault. Primele schițe ne oferă acces la dimensiunile modelului francez de familie.
Luni, 31 August 2009 | Modele noi

OFICIAL: Renault Fluence, noua fata a lui Megane Sedan

Renault prezinta modelul Fluence, cel care are rolul de a duce mai departe recordurile de vanzari ale actualului Megane Sedan.
Joi, 20 August 2009 | Fotospion

FOTOSPION: Primele imagini cu noul Megane Sedan

Noul Renault Megane Sedan a fost surprins in timpul testelor, cu doar trei saptamni inainte de lansarea de la Frankfurt. Design-ul acestui model va fi bazat pe cel al lui Samsung SM3.
Joi, 06 August 2009 | Modele noi

OFICIAL: Noul Megane Sedan se va numi Renault Fluence

Noua generatie a versiunii Megane Sedan se va numi Fluence si va fi prezentata la Frankfurt. Renault pregateste insa si o berlina de segment mare care il va inlocui pe VelSatis: noul Safrane.
Miercuri, 28 Ianuarie 2009 | Fotospion

EXCLUSIV: Renault Megane Sedan, primele fotografii-spion

Automarket va prezinta, in exclusivitate in Romania, primul set de fotografii-spion care il infatiseaza pe noul Renault Megane Sedan.

Tag-uri similare

Renault, Salon Auto, Frankfurt, Salonul Auto, fotospion, Megane, Suedia, Samsung, Fluence, Megane Sedan
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru