Mercedes AMG Project One

Vineri, 15 Octombrie 2021 | Masini electrice si hibride

Mercedes-AMG Project One ar putea intra în producție la mijlocul anului viitor

Potrivit celor mai recente informații, producția hypercar-ului Mercedes-AMG Project One ar putea debuta pe parcursul lui 2022. În ultimul timp, prototipul a fost surprins tot mai des în teste, atât pe legendarul circuit Nurburgring, cât și pe drumurile publice.
Duminica, 25 Octombrie 2020 | Modele noi

Mercedes-Benz pregătește modele de performanță cu sisteme plug-in hybrid: "Vrem să provocăm branduri precum Porsche"

Mercedes-Benz intenționează să lanseze o gamă de modele de performanță cu sisteme plug-in hybrid prin care să concureze direct cu branduri precum Porsche. Pe listă figurează pentru moment supercarul Mercedes-AMG One.
Miercuri, 19 August 2020 | Masini electrice si hibride

Mercedes-AMG Project One, mai aproape de producție: hypercarul a început testele pe circuit

Dezvoltarea lui Mercedes-AMG Project One a intrat într-o nouă etapă, hypercar-ul fiind testat pe circuit în Germania. Nemții spun că mai multe prototipuri pre-producție vor fi puse la încercare, după ce compania a “deblocat” întregul potențial al sistemului hibrid de propulsie, adică mai mult de 1.000 de cai putere.
Luni, 11 Septembrie 2017 | FRANKFURT 2017

Cel mai nou teaser pentru Mercedes AMG Project One: spatele hypercarului a fost dezvăluit

Mercedes a publicat un nou teaser pentru Project One, care evidențiază forma agresivă a părții din spate și stopurile noului hypercar.
Vineri, 01 Septembrie 2017 | Modele noi

Încă un teaser pentru Mercedes AMG Project One: hypercarul va avea peste 1.000 CP și o viteză maximă de peste 350 km/h

Mercedes a publicat un nou teaser pentru hypercarul Project One, despre care a confirmat că va avea o viteză maximă de peste 350 km/h.
Marti, 22 August 2017 | Masini electrice si hibride

Toamna curg conceptele de la Mercedes: hypercarul Project One, o compactă electrică și un hibrid plug-in cu hidrogen debutează în septembrie

Mercedes va dezvălui la Salonul Auto de la Frankfurt coneptul unei compacte electrice, o versiune de preserie a hypercarului Project One cu motor de Formula 1 și hibridul plug-in alimentat cu hidrogen GLC F-Cell EQ Power.
Luni, 13 Martie 2017 | Modele noi

Performanțele din Formula 1 au un preț: motorul hypercarului Mercedes AMG Project One va fi garantat pentru numai 50.000 de kilometri

Hypercarul Mercedes AMG Project One va avea un motor derivat din cel cu care germanii domină în prezent Formula 1, însă acesta va fi garantat pentru numai 50.000 de kilometri.
Joi, 12 Ianuarie 2017 | Modele noi

Prima imagine cu Mercedes AMG Project One: hypercarul va deveni prima mașină de serie cu motor de Formula 1

Mercedes a publicat prima imagine cu hypercarul Project One, care va deveni prima mașină de serie cu motor de Formula 1 și va avea peste 1.000 de cai putere. Aceasta va fi disponibilă în mai puțin de 300 de unități.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru