Mercedes pick-up

Luni, 21 Noiembrie 2016 | Modele noi

Pick-up-ul german Mercedes Clasa X nu va purta logo-ul AMG: șeful diviziei de performanță nu concepe un asemenea vehicul

Chiar dacă gama AMG a devenit mai mare ca niciodată, Mercedes exclude complet ideea unui pick-up de performanță, derivat din viitorul Clasa X.
Miercuri, 26 Octombrie 2016 | Concepte

Navara pe dedesubt, Mercedes deasupra: noul Mercedes-Benz Clasa X Concept anunță primul pick-up premium eurpean cu capacitate de o tonă

Mercedes-Benz ne face cunoștință cu viitorul său pick-up cu capacitate de o tonă în benă, primul model de acest tip de segment premium european. Numele său va fi Clasa X și va fi produs pe platforma lui Nissan Navara, urmând să ofere însă o experiență premium tipică mărcii germane.
Vineri, 04 Decembrie 2015 | Modele noi

Oamenii cu bani au şi ei de cărat lucruri: după Mercedes, şi Lexus are de gând să facă un pick-up

Veşti care acum câţiva ani ar fi părut glume de 1 aprilie devin astăzi realitate. Mercedes şi Lexus au şanse reale de a se lupta în viitorul apropiat într-un segment virgin pentru ambele mărci: pick-up full-size.
Marti, 31 Martie 2015 | Modele noi

Mercedes ar putea dezvolta primul său pick-up premium pe baza lui Nissan Navara

Mercedes va avea nevoie de ajutorul Nissan în dezvoltarea primului său pick-up premium. Constructorul german ar putea folosi chiar platforma lui Navara, alături de motorizările sale cu patru şi şase cilindri.
Vineri, 27 Martie 2015 | Modele noi

Mercedes confirmă lansarea primului pick-up premium din lume

Mercedes a anunţat că lucrează la un pick-up de clasă medie. El va fi gata până la finalul acestui deceniu şi va fi primul vehicul de acest gen cu pretenţii premium.

Tag-uri similare

Mercedes, Mercedes-Benz, Dieter Zetsche, Mercedes pick-up, Mercedes Vans, Mercedes-Benz pick-up, vehicul utilitar
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru