Metrou

Marti, 28 Februarie 2023 | Intern

Turcii vor construi linia de metrou spre aeroportul Otopeni

O asociere de constructori și proiectanți din Turcia a fost desemnată câștigătoare pentru construcția liniei de metrou spre aeroportul Otopeni, anunță ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu.
Luni, 17 Octombrie 2022 | Intern

Metroul din Cluj-Napoca: Primăria a reluat licitația. Costurile de realizare, mai mari cu 35%

Potrivit celor mai recente informații, Primăria Cluj-Napoca a reluat licitația pentru construirea metroului. Noile costuri de realizare, mai mari cu aproximativ 35%, au fost aprobate de Guvern.
Miercuri, 29 Decembrie 2021 | Intern

Metroul din Cluj-Napoca: Guvernul a aprobat indicatorii tehnici. Când ar putea fi gata

Guvernul a aprobat indicatorii tehnici pentru viitorul metrou din Cluj-Napoca. Durata de realizare a investiției va fi de 128 de luni, sau cu alte cuvinte 10 ani și jumătate.
Miercuri, 24 Noiembrie 2021 | Intern

A fost aprobat studiul de fezabilitate pentru viitorul metrou din Cluj-Napoca

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a anunțat că a fost aprobat studiul de fezabilitate pentru viitorul metrou. Investiția totală depășește 2 miliarde de euro, iar durata de realizare va fi de 10 ani și jumătate (128 luni).
Joi, 11 Noiembrie 2021 | Intern

Trei stații noi de metrou vor fi construite pe magistrala M2

Pe magistrala de metrou M2 vor fi construite cel puțin trei stații noi. Linia metroului va fi extinsă până în localitatea Berceni din județul Ilfov, iar stațiile noi vor avea amenajate parcări de tipul park & ride.
Marti, 18 Octombrie 2016 | Intern

Cu trenul de la Gara de Nord la Aeroportul Otopeni din 2018: călătoria va dura 18 minute şi va costa doar 4 lei

CFR susţine că va electrifica linia de cale ferată de la Gara de Nord la Odăile şi o va prelungi până la Aeroportul Otopeni, urmând să fie inaugurată în aprilie 2018.
Luni, 09 Mai 2016 | Intern

O nouă întârziere: inaugurarea metroului Drumul Taberei - Eroilor, amânată pentru sfârşitul lui 2017

Magistrala 5 a metroul bucureştean, care face legătura între Drumul Taberei şi Eroilor, va fi deschisă circulaţiei abia la sfârşitul anului viitor, deşi ultimul termen era martie 2017.
Marti, 15 Martie 2016 | Intern

Provincia bate Capitala: Bucureştiul renunţă la metroul Iancului - Pantelimon, Clujul vrea o magistrală până la aeroport

Bucureştiul este pe punctul de a renunţa la construcţia metroului între Piaţa Iancului şi Pantelimon, în timp ce Clujul analizează realizarea unei magistrale care să lege aeroportul de restul oraşului.
Joi, 21 Ianuarie 2016 | Intern

Nu ne facem iluzii ca să n-avem deziluzii: autorităţile promit metrou între Bucureşti şi aeroport până în 2020

Magistrala de metrou pentru Aeroportul Henri Coandă va fi gata în 2020, în timp ce traseul care leagă Piaţa Eroilor de Piaţa Iancului urmează să fie realizat până în 2023, potrivit autorităţilor.
Joi, 26 Noiembrie 2015 | Intern

Bucureşti, capitala tunelurilor în 2035? Transport subteran sub Palatul Parlamentului şi între gările CFR

Tuneluri sub Palatul Parlamentului şi între Gara de Nord, Gara Obor şi Gara de Sud şi extinderea radicală a reţelei de metrou se numără printre proiectele prin care guvernul vrea să modernizeze Bucureştiul până în 2035.

Tag-uri similare

Bucuresti, metrou, tuneluri subterane
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru