Mobilitate

Vineri, 18 Octombrie 2019 | Masini autonome

Hyundai va investi masiv în “mobilitate cu mașini autonome, conectate și electrice”: buget de peste 30 de miliarde de dolari până în 2025

Hyundai a anunțat investiții de peste 30 de miliarde de dolari în mobilitatea viitorului, ce presupune “mașini autonome, conectate și electrice”. Bugetul de investiții până în 2025 va fi sprijinit și de autoritățile sud-coreene.
Vineri, 09 August 2019 | Industrie

Uber a pierdut 5 miliarde de dolari în al doilea trimestru din 2019: numărul utilizatorilor activi a crescut la 99 de milioane

Uber a avut pierderi record de 5.2 miliarde de dolari în al doilea trimestru din 2019, deși numărul utilizatorilor activi a crescut la 99 de milioane la nivel global. Șefii companiei estimează diminuarea pierderilor în 2020 și 2021 după investițiile masive din acest an.
Vineri, 26 Octombrie 2018 | Industrie

Volkswagen se gândește la o colaborare europeană cu Google: constructorul vrea să cumpere acțiuni la divizia de mașini autonome Waymo

Grupul Volkswagen ia în calcul o colaborare europeană cu Waymo, divizia de mașini autonome de la Google. Compania germană ar dori să cumpere un pachet de 10% din acțiunile Waymo, în schimbul a 12 miliarde de euro.
Luni, 08 Octombrie 2018 | Masini autonome

Parteneriat Toyota-SoftBank pentru dezvoltarea mașinilor autonome: cele două companii japoneze vor lansa un serviciu de ride-sharing în 2020

Toyota și gigantul de tehnologie Softbank vor înființa o nouă companie de mobilitate care să dezvolte viitoarele mașini autonome. Vehiculele vor fi puse la dispoziția clienților printr-un serviciu de ride-sharing ce va fi lansat în 2020.
Vineri, 22 Decembrie 2017 | Industrie

Mobilitate: Daimler a devenit acționar majoritar la Chauffeur Prive, echivalentul Uber din Franța

Daimler a anunțat achiziția unui pachet majoritar de acțiuni la Chauffeur Prive, una dintre cele mai mari companii de ride-sharing din Franța, cu servicii similare celor oferite de Uber.
Marti, 05 Decembrie 2017 | Masini electrice si hibride

Rival pentru Uber: Volkswagen a lansat un shuttle electric cu 6 locuri și autonomie de peste 300 de kilometri

Compania Moia, creată de grupul Volkswagen ca o alternativă la transportul în comun, a lansat un shuttle-minibus 100% electric, cu o capacitate de 6 locuri și o autonomie de peste 300 de kilometri. Pentru început, mașina va fi disponibilă pe străzile orașului german Hamburg.
Joi, 07 Iulie 2016 | Masini autonome

Finlanda dă tonul unei revoluții: fără mașini personale în oraș după 2025

Autoritățile finlandeze încearcă să dezvolte un plan care va elimina nevoia de a deține o mașină în oraș. Cheile aceste strategii: un transport în comun cu rute flexibile, mașini autonome pe care le poți comanda și mașini împărțite de locuitori în sistem ridesharing.
Joi, 24 Septembrie 2009 | Modele noi

Honda a dezvoltat un dispozitiv de mobilitate personala

Honda a creat un dispozitiv similar cu Segway pentru utilizarea in spatii inchise. Acesta este inca in stadiul de concept si se numeste U3-X.

Tag-uri similare

Honda, mobilitate, Segway
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru