Model 3

Marti, 07 Noiembrie 2017 | Economic

Tesla amână din nou livrările lui Model 3: clienții din California care au comandat în prima zi primesc mașina în martie 2018

Tesla i-a anunțat pe clienții din California care dețin deja o mașină a constructorului și care au comandat Model 3 în prima zi că o vor primi abia în martie 2018.
Joi, 02 Noiembrie 2017 | Masini electrice si hibride

Perioadă neagră pentru Tesla: americanii amână pentru martie obiectivul de a produce 20.000 de unități Model 3 pe lună

Tesla a raportat cele mai mari pierderi din istorie și a anunțat că amână pentru martie 2018 obiectivul de a produce 20.000 de unități Model 3 pe luna, ca urmare a unor probleme la fabrica de baterii.
Sambata, 21 Octombrie 2017 | General

Tesla Model 3, calificativ mediu la fiabilitate din partea Consumer Reports. Americanii reacționează: "Publicația își înșeală cititorii"

Prestigioasa publicație Consumer Reports a oferit doar calificativ mediu de fiabilitate pentru Tesla Model 3, iar constructorul american a reacționat dur și susține că revista își induce publicul în eroare.
Joi, 19 Octombrie 2017 | Masini electrice si hibride

Tesla dă vina pe furnizori pentru că nu a respectat ținta de producție pentru Model 3: “Nu și-au făcut treaba la timp!”

Tesla susține că furnizorii săi au fost de vină pentru nerespectarea țintei de producție pentru Model 3, potrivit analiștilor de la Oppenheimer.
Vineri, 13 Octombrie 2017 | General

Tesla Model 3, disponibil deja pe site-urile de anunțuri: proprietarul cere 125.000 de euro, triplu decât prețul de achiziție

Un exemplar Tesla Model 3 a apărut pe site-ul de anunțuri Craiglist pentru 150.000 de dolari (125.000 de euro), deși acesta a fost produs în numai 260 de unități pentru angajații producătorului.
Marti, 03 Octombrie 2017 | Masini electrice si hibride

Tesla nu și-a respectat ținta de producție pentru Model 3: doar 260 de unități produse din cele 1.500 promise în vară

Tesla și-a stabilit ca obiectiv să producă 1.500 de unități Model 3 în luna septembrie, însă a reușit să scoată de pe liniile de fabricație doar 260 de unități.
Luni, 11 Septembrie 2017 | Masini electrice si hibride

Modelele Tesla ar putea să reprezinte 50% din piața mașinilor electrice până în 2020

Un raport realizat de o bancă de investiții arată că modelele comercializate de Tesla ar putea să reprezinte jumătate din piața mașinilor electrice în următorii trei ani.
Marti, 25 Iulie 2017 | Masini electrice si hibride

Clienții Tesla Model 3 devin nerăbdători: incertitudine despre data de livrare și opțiunile pe care le pot alege

Clienții care au plătit un avans de 1.000 de dolari pentru a rezerva un Tesla Model 3 încep să fie nemulțumiți că nu primesc informații despre data livrării și nu știu încă ce opțiuni vor putea alege.
Marti, 18 Iulie 2017 | Masini electrice si hibride

Tesla Model 3 va avea încă un rival de temut în 2020: Volkswagen ID ar putea costa circa 24.000 de euro

Volkswagen ID, prima mașină electrică de serie a constructorului german, va costa cu până la 7.000 de euro mai puțin decât Tesla Model 3, astfel că prețul ar putea ajunge la circa 24.000 de euro.
Luni, 10 Iulie 2017 | Masini electrice si hibride

Începutul unei noi ere: Tesla a produs primul exemplar Model 3

Primul exemplar Tesla Model 3 a ieșit pe poarta fabricii din Fremont și îi aparține lui Elon Musk. Americanii vor livra primele 30 de exemplare pe 28 iulie, urmând ca în august, numărul să crească la 100 de unități.
Luni, 03 Iulie 2017 | Masini electrice si hibride

Așteptarea a luat sfârșit: primele exemplare Tesla Model 3 vor ieși de pe linia de asamblare la finalul săptămânii

Fanii Tesla sunt tot mai aproape de un moment important: Model 3 este gata să pășească în lume. Elon Musk spune că în 7 iulie am putea vedea primele exemplare de serie.
Miercuri, 26 Aprilie 2017 | Industrie

Acuzată că își supraveghează angajații, Tesla promite dublarea rețelei de stații de încărcare în 2017 în așteptarea lui Model 3

Mai mulți muncitori de la fabrica Tesla din Statele Unite au depus plângeri pentru că sunt supravegheați și împiedicați să formeze un sindicat. Între timp, americanii anunță dublarea rețelei de stații de încărcare în 2017.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 25 Aprilie 2017 | Masini electrice si hibride

Strategie riscantă: Tesla renunță la testarea beta pentru Model 3 pentru a respecta propriul termen impus pentru lansare

Tesla a decis să renunțe la realizarea unor teste beta cu noul Model 3, element care ar putea genera pierderi majore în cazul unor recall-uri. Strategia a fost adoptată pentru ca producția de volum să poată începe în septembrie.
Sambata, 18 Martie 2017 | Industrie

Ian Robertson, BMW: "Tesla Model 3 va veni, dar nu sunt sigur la ce preț și cât de bună va fi mașina"

Directorul de marketing al celor de la BMW susține că admiră ceea ce a reușit să facă Elon Musk până acum în industrie, dar e rezervat cu privire la succesul viitorului Model 3: "Musk începe să înțeleagă ce înseamnă să fii o companie auto reală".
Joi, 23 Februarie 2017 | Industrie

Tesla confirmă planurile de producţie pentru noul Model 3: primele unităţi vor fi realizate în iulie

Tesla a anunţat că primele unităţi ale noului Model 3 vor fi realizate în iulie, în timp ce producţia de serie va începe în septembrie cu o cadenţă de 5.000 de unităţi pe săptămână.
Vineri, 10 Februarie 2017 | Industrie

Tesla și-a pus pe cap Adidas: americanii au fost nevoiți să schimbe cele trei dungi din logo-ul Model 3

Pentru că reprezentarea grafică inedită a cifrei 3 din logotipul Tesla Model 3 semăna prea mult cu cele trei dungi reprezentative ale celor de la Adidas, germanii i-au obligat pe americani să schimbe logo-ul viitorului model electric.
Miercuri, 19 Octombrie 2016 | Industrie

Confuzie în jurul lui Model 3: Tesla anunţă că producţia pentru primul an este "sold-out", dar livrează de 4 ori mai puţine maşini decât numărul de comenzi

Tesla a anunţat că producţia lui Model 3 pentru primul an este deja "sold-out", însă compania scoate pe porţile fabricii doar 100.000 de unităţi anual, de 4 ori mai puţine decât numărul de comenzi primite pentru viitorul model.
Luni, 10 Octombrie 2016 | Masini electrice si hibride

Noutăţi majore pentru Model 3? Tesla anunţă un eveniment important pentru 17 octombrie

Tesla Motors va face un anunţ major în 17 octombrie care cel mai probabil va avea legătură cu Model 3.
Sambata, 21 Mai 2016 | Industrie

Vicepreședintele Volvo despre Tesla Model 3: "Nu aș cumpăra mașina, dar e un succes de PR impresionant"

Vicepreședintele Volvo susține că pre-lansarea lui Tesla Model 3 "este un succes al departamentului de PR" al companiei americane. Aproape 300.000 de clienți au comandat modelul electric încă dinainte ca designul său să fie definitivat.
Marti, 17 Mai 2016 | Masini electrice si hibride

Model 3 nu a intrat în producţie, dar Tesla se gândeşte deja la viitorul Roadster: va fi mai rapid şi mai mare

Tesla se gândeşte la lansarea unei noi generaţii pentru modelul Roadster, iar oficialii companiei anunţă şi primele detalii despre acesta: va fi mai rapid şi mai puternic decât predecesorul său.

Tag-uri similare

Tesla, Tesla Model 3, Model 3, Tesla Model X, Tesla Motors, Model X
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru