Model 3

Joi, 18 Aprilie | Modele noi

Noi detalii despre Tesla Model 3 Performance: cel mai puternic model va avea peste 500 CP

Au apărut informații tehnice noi despre Tesla Model 3 Performance, cea mai puternică versiune a modelului electric. Informațiile au fost scurse din greșeală de către filiala din Marea Britanie a mărcii americane.
Luni, 18 Decembrie 2023 | Masini electrice si hibride

Tesla Model 3 ar putea să dispară din Europa, din cauza retragerii subvențiilor de stat

Tesla Model 3, al doilea cel mai popular model al mărcii americane în Europa, riscă să dispară din ofertă în viitorul apropiat. Asta din cauza retragerii subvențiilor de stat pentru acest model, care este produs în China.
Marti, 12 Decembrie 2023 | Siguranta

TUV Germania: Dacia Logan și Tesla Model 3, pe lista celor mai nefiabile mașini

Potrivit unui raport realizat de organizația TUV din Germania, Tesla Model 3 se află printre mașinile predispuse la defecțiuni. Pe lista "rușinii" regăsim și mai multe modele Dacia, inclusiv Logan.
Miercuri, 29 Noiembrie 2023 | Masini electrice si hibride

Tesla confirmă o nouă versiune de performanță pentru Model 3 facelift

Un reprezentat Tesla a confirmat oficial existența unei viitoare versiuni de performanță pentru noul Model 3 facelift. Noul model va fi lansat în prima jumătate a anului viitor.
Luni, 27 Noiembrie 2023 | Premii auto

Noua Tesla Model 3 facelift este „cea mai bună mașină pe care o poți cumpăra” în Norvegia

Potrivit unei publicații norvegiene, noua Tesla Model 3 facelift a câștigat titlul pentru „cea mai bună mașină pe care o poți cumpăra”. În acest concurs, organizat de publicația scandinavă, au participat și alte modele electrice, dar și cu motoare termice.
Vineri, 01 Septembrie 2023 | Modele noi

Noua Tesla Model 3 facelift: faruri noi și autonomie de aproape 680 de kilometri și preț de 42.900 de euro

Tesla a lansat oficial noul Model 3 facelift. Noul model aduce un design revizuit al caroseriei și al farurilor, precum și propulsoare care oferă acum autonomie până la 680 de kilometri.
Luni, 03 Octombrie 2022 | Intern

Ce mașini au înmatriculat românii în luna septembrie. Tesla Model 3, în premieră, în topul vânzărilor

În luna septembrie, românii au înmatriculat 11.927 de mașini noi, o creștere de 33.38% comparativ cu aceeași lună din 2021. Tesla Model 3 intră, pentru prima oară, în topul vânzărilor de automobile din România.
Luni, 19 Septembrie 2022 | Intern

Primele accesorii auto sustenabile, lansate în România alături de prima Tesla Model 3 pregătită pentru Viteză în Coastă

În cadrul unui eveniment desfășurat la Academia Titi Aur, mai mulți jurnaliști au avut ocazia de a urca la bordul unui Tesla Model 3 de curse. Aceasta este pilotată de către Dominic Marcu, pilot care evoluează în Campionatul Național de Viteză în Coastă. Totodată, unul din sponsorii pilotului a lansat accesorii auto noi în România, realizate din materiale sustenabile.
Marti, 05 Aprilie 2022 | Economic

Tesla majorează cu 7.000 de euro prețul versiunii de bază a lui Model 3, în Germania

Versiunea de bază a lui Tesla Model 3 costă acum cu 7.000 de euro mai mult, în Germania. Unul dintre motivele acestei majorări ar fi prețul crescut al nichelului, un metal folosit la bateriile mașinilor electrice.
Marti, 26 Octombrie 2021 | Industrie

Tesla Model 3, cea mai vândută electrică din Europa în luna septembrie. Dacia Spring pe locul 10

Tesla Model 3 a fost preferata europenilor în luna septembrie. Modelul american s-a situat pe prima poziție atât în topul celor mai vândute mașini din UE cât și în topul modelelor cu zero emisii.
Sambata, 03 Iulie 2021 | Masini electrice si hibride

Tesla doboară un nou record de livrări: peste 200.000 de mașini electrice în al doilea trimestru

Tesla a livrat 201.250 de mașini electrice în al doilea trimestru al anului și a stabilit un nou record la acest capitol.
Sambata, 03 Aprilie 2021 | Masini electrice si hibride

Tesla stabilește un nou record de livrări: 184.800 de mașini electrice în primul trimestru

Tesla a livrat 184.800 de mașini electrice în primele trei luni ale anului și a stabilit un nou record la acest capitol.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 25 Noiembrie 2020 | Modele noi

Tesla intenționează să producă un hatchback compact electric accesibil pentru Europa: noul model ar putea fi o versiune mai ieftină bazată pe Model 3

Elon Musk a anunțat că Tesla intenționează să producă o compactă electrică accesibilă pentru piața europeană. Presa speculează că americanii vor să lanseze un hatchback mai ieftin bazat pe Model 3 care să fie produs în Germania.
Marti, 10 Noiembrie 2020 | Industrie

Informații neoficiale: Tesla va extinde exporturile de la uzina din China spre Europa la 100.000 de unități în 2021

Tesla va produce anul viitor peste 550.000 de mașini la uzina din China, dintre care 100.000 de unități Model 3 vor fi exportate în Europa pentru a acoperi cererea semnificativă din partea clienților.
Luni, 19 Octombrie 2020 | Industrie

Tesla a început să importe în Europa unități Model 3 produse în China: mașinile vin cu o nouă baterie

Tesla a început să importe în țările europene unități Model 3 produse la uzina din China. Anterior, Elon Musk a dat asigurări că întreaga producție de la Shanghai este rezervată clienților din China.
Luni, 12 Octombrie 2020 | Modele noi

Tesla pregătește o actualizare pentru Model 3: jante noi și consolă centrală modificată, printre noutăți

Tesla pregătește o actualizare pentru Model 3, iar o serie de imagini neoficiale arată introducerea unor jante noi și o configurație diferită pentru consola centrală.
Sambata, 03 Octombrie 2020 | Masini electrice si hibride

Record pentru Tesla: americanii au livrat peste 139.000 de unități al trimestrul al treilea

Tesla a livrat 139.300 de mașini electrice în trimestrul al treilea, un nou record pentru companie, iar totalul din acest an a ajuns la aproape 320.000 de unități. Șeful Elon Musk speră la o creștere de 30-40% a livrărilor din 2020.
Luni, 14 Septembrie 2020 | Modele noi

Tesla Model 3 ar putea primi numeroase îmbunătățiri: un nou volan, faruri și stopuri actualizate și izolare fonică mai bună

Tesla Model 3 ar putea primi în curând o serie de îmbunătățiri, printre care se numără un volan nou, faruri și stopuri actualizate sau o izolare fonică mai bună, potrivit unor informații neoficiale.
Marti, 28 Iulie 2020 | Masini electrice si hibride

Renault Zoe, cea mai vândută mașină electrică în Europa în luna iunie: Tesla Model 3 și Volkswagen e-Golf completează podiumul

Renault Zoe a fost cea mai vândută mașină electrică în Europa în luna iunie, cu peste 10.000 de unități. În segmentul vehiculelor cu sisteme plug-in hybrid, Ford Kuga reușește să ajungă pe prima poziție, în timp ce clasamentul modelelor hibrid fără încărcare la priză este dominat în continuare de Toyota.
Joi, 23 Iulie 2020 | Industrie

Tesla anunță un nou profit și construcția unei uzine în Texas: americanii vor produce aici Cybertruck, Semi, Model 3 și Model Y

Tesla a anunțat un profit de 100 de milioane de dolari pentru al doilea trimestru al anului și va construi o nouă uzină în statul american Texas, acolo unde va produce Cybertruck, Semi, Model 3 și Model Y.

Tag-uri similare

Tesla, Tesla Model 3, Model 3, Tesla Model X, Tesla Motors, Model X
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru