Modele noi Dacia

Marti, 17 Ianuarie 2012 | Modele noi

Dacia va lansa un nou vehicul comercial în cea de-a doua jumătate a anului

Dacia lansează în toamnă un nou vehicul comercial, model menit să răspundă solicitărilor clienţilor de flotă care doresc un vehicul croit pentru nevoile lor.
Marti, 17 Ianuarie 2012 | Modele noi

Dacia Lodgy debutează în România în iunie

Dacia Lodgy va fi lansat pe piaţa din România în luna iunie, anunţă oficialii Dacia. Modelul debutează în Europa în aprilie.
Luni, 09 Ianuarie 2012 | Industrie

Dacia Lodgy intră în producţie săptămâna viitoare

Uzina Renault din Tanger produce noul Dacia Lodgy începând cu săptămâna viitoare, informează Gândul. Circa 85% din producţie merge la export în Europa.
Joi, 05 Ianuarie 2012 | GENEVA 2012

Dacia Lodgy: primele imagini oficiale

Dacia a publicat pe portalul său oficial primele imagini ale monovolumului Lodgy. Debutul versiunii de serie are loc în martie, la Salonul Auto de la Geneva.
Joi, 22 Decembrie 2011 | Autoipoteze

Ipoteze: Ruşii îşi imaginează noul Logan

Ruşii de la ZR au realizat două ipoteze de design ale noului Logan. Portalul auto rusesc a prezentat atât versiunea Renault, cât şi versiunea Dacia a ipotezei care reprezintă viitorul Logan.
Joi, 08 Decembrie 2011 | Industrie

Dacia Duster este cel mai bine vândut SUV al anului în Spania şi în Franţa

Dacia Duster a obţinut prima poziţie la vânzări la categoria SUV-uri pe pieţele din Spania şi Franţa în decursul anului 2011.
Joi, 15 Septembrie 2011 | Modele noi

Gama Dacia va primi culori vii în 2012

Gama Dacia va include cinci nuanţe „mai vii” începând cu toamna anului 2012. Oficialii Renault nu au dat detalii suplimentare despre acestea, dar opţiunile ar putea fi diferite în funcţie de piaţă, anunţă Mediafax.
Joi, 15 Septembrie 2011 | Industrie

Italia: Dacia vinde maşini pe internet

Dacia face un pas curajos şi intră în lumea comerţului online. Marca din Mioveni nu face asta cu accesorii, piese sau echipamente, ci direct cu maşini noi. Pentru moment, totul se întâmplă în Italia.
Luni, 11 Iulie 2011 | Industrie

Dacia a vândut 71.000 de unităţi Duster în prima jumătate a anului

În timp ce Renault a înregistrat un rezultat record în primele şase luni ale anului, vânzările Dacia au scăzut cu 3% din cauza unor probleme cu furnizorii.
Miercuri, 06 Iulie 2011 | Fotospion

FOTO EXCLUSIV* : Monovolumul Dacia se pregăteşte de lansare

Fotografii de la Carpix ne-au furnizat un set de imagini spion exclusive cu prototipul viitorului monovolum de la Dacia.
Marti, 31 Mai 2011 | Tuning

Giacuzzo design a creat un kit pentru Dacia Duster

Tunerii de la Giacuzzo design au lansat un kit pentru Dacia Duster. Modelul a fost echipat cu jante de aliaj de 20 inch, un set de arcuri Eibach şi câteva elemente estetice.
Joi, 26 Mai 2011 | Motorsport

OFICIAL: Dacia a prezentat Duster No Limit, modelul cu care va urca la Pikes Peak

Dacia a prezentat versiunea "No Limit" a lui Duster, cu care va alerga pilotul Jean-Philippe Dayraut la Pikes Peak pe 26 iunie.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 17 Mai 2011 | Intern

OFICIAL: Dacia Logan 1.2 16V cu GPL costă 8.300 de euro în România

Motorul 1.2 16V al lui Dacia Logan este oferit şi cu o instalaţie GPL din fabrică. Cea mai ieftină versiune a lui Logan 1.2 GPL costă 8.300 de euro în România.
Joi, 24 Martie 2011 | General

Dacia Duster este Maşina Oficială a Premiilor Gopo 2011

Pentru cel de-al doilea an consecutiv, Dacia Duster este Maşina Oficială a Premiilor Gopo. Şase exemplare vor aduce personalităţile din lumea filmului românesc pe covorul roşu la acest eveniment prestigios.
Luni, 10 Ianuarie 2011 | Industrie

Dacia 2005 - 2010: vânzări internaţionale dublate, cota de piaţă în continuă creştere

Anul precedent a fost cel mai bun din istorie în materie de vânzări pentru cei de la Dacia, iar marca română aniversează şase ani la rând cu o creştere a vânzărilor de peste 10%.
Joi, 02 Septembrie 2010 | Modele noi

Şeful Dacia: "Duster va avea o transmisie automată şi motoare noi"

Jerome Olive, şeful Automobile Dacia, a declarat într-un interviu pentru ZF că Duster va primi o transmisie automată care va fi disponibilă şi în România, dacă va exista cerere pentru aceasta.
Marti, 27 Iulie 2010 | Modele noi

Urmaşul lui Dacia Logan vine în 2012

Succesorul lui Dacia Logan poartă numele de cod X52 şi va debuta în 2012. Modelul va folosi actualele motorizări din gama Logan cu mici îmbunătăţiri, care vor asigura o economie optimă de carburant, emisii scăzute şi performanţe sporite.

Tag-uri similare

Dacia, Dacia Logan, modele noi Dacia, succesor Dacia Logan
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru