Modele noi Dacia

Joi, 24 Ianuarie 2013 | General

Marea Britanie: Dacia Duster îşi păstrează 34% din valoare după trei ani

Dacia Duster, cel mai accesibil SUV oferit în Regatul Unit, dovedeşte a fi unul dintre cele mai bune modele din segment la capitolul devalorizare, păstrându-şi 34% din valoare după trei ani.
Vineri, 14 Decembrie 2012 | Modele noi

GALERIE FOTO: Dacia Sandero Stepway în pădurea Fontainebleau

Dacia a prezentat o galerie foto a noului Sandero Stepway în pădurea Fontainebleau. Modelul din Mioveni este surprins în ipostaze lifestyle, prezentând excursia în pădure a unei tinere familii.
Joi, 13 Decembrie 2012 | Intern

Dacia Logan este "Maşina Anului 2013 în România"

Dacia Logan a fost aleasă Maşina Anului 2013 în România. Zece membri ai juriului au votat Logan pe prima poziţie, iar podiumul este format, în premieră, doar din automobile produse în România.
Joi, 06 Decembrie 2012 | Modele noi

Dacia Lodgy primeşte trofeul L'Argus 2013 la categoria maşinilor de familie

Dacia Lodgy este al doilea model al mărcii din Mioveni care primeşte trofeul L'Argus. Monovolumul a fost ales câştigător la categoria maşinilor de familie.
Marti, 04 Decembrie 2012 | Modele noi

Renault Tech a dezvoltat un Dokker dedicat persoanelor cu dizabilităţi

Renault Tech a prezentat la salonul Autonomic Mediterranee o versiune specială a lui Dacia Dokker, adaptată pentru transportul persoanelor cu mobilitate redusă.
Miercuri, 28 Noiembrie 2012 | Siguranta

Dacia Lodgy a obţinut 3 stele EuroNCAP

EuroNCAP a publicat rezultatele ultimei sesiuni de teste, în care a fost încercat şi monovolumul de la Dacia - Lodgy. Monovolumul Dacia produs în Tanger a obţinut trei stele de siguranţă.
Joi, 27 Septembrie 2012 | PARIS 2012

Dacia Sandero Stepway: noua generaţie pleacă de la 10.800 euro în România

Dacia Sandero Stepway a primit o nouă generaţie la Salonul Auto de la Paris. Aceasta a debutat odată cu noile Logan şi Sandero şi are un preţ de pornire de 10.800 euro pe piaţa din România.
Joi, 27 Septembrie 2012 | PARIS 2012

Dacia a adus trei premiere la Paris: Logan, Sandero şi Sandero Stepway

Dacia a venit la Salonul Auto de la Paris cu trei premiere. Constructorul român a lansat noile generaţii ale lui Logan şi Sandero, alături de noul Sandero Stepway.
Luni, 24 Septembrie 2012 | Intern

Dacia a donat 13 Logan Van Crucii Roşii Române

Dacia a donat cele 13 automobile Logan Van împrumutate Crucii Roşii Române în urmă cu trei ani. Vehiculele împrumutate pe atunci de constructorul român au transportat peste 140.000 kilograme de alimente.
Marti, 18 Septembrie 2012 | Intern

Dacia Dokker, în România de la 9.000 de euro

Dacia a lansat astăzi noile Dokker şi Dokker Van pe piaţa din România. Dokker pleacă de la 9.000 de euro, în timp ce Dokker Van pleacă de la 8.700 euro.
Joi, 13 Septembrie 2012 | PARIS 2012

Dacia Duster Garmin, ediţie specială a SUV-ului din Mioveni

Dacia şi Garmin au colaborat pentru o ediţie specială a lui Duster, care poartă numele celebrului producător de sisteme de navigaţie.
Luni, 13 August 2012 | Tuning

Dacia Duster Biro, versiunea cu ampatament mărit a SUV-ului din Mioveni

Duster a primit o versiune cu ampatament mărit din partea a 23 de studenţi din Craiova, Iaşi, Bucureşti şi Piteşti. Dintre aceştia, 15 au fost angajaţi la Renault Technologie Roumanie.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 01 August 2012 | Industrie

Franţa: Înmatriculările Dacia au crescut cu 99.5% în luna iulie

Înmatriculările de automobile Dacia pe piaţa din Franţa au crescut cu 95.5 procente în luna iulie în raport cu aceeaşi perioadă a lui 2011 pe fondul noilor modele lansate în gamă.
Vineri, 29 Iunie 2012 | Modele noi

Dacia Dokker şi Dokker Van, imagini, dotări şi informaţii complete

Dacia a publicat o galerie foto cu noile Dokker şi Dokker Van. Cele două vehicule comerciale sunt construite pe aceeaşi platformă cu Lodgy, sunt oferite în compania a patru motorizări şi pot fi comandate cu aceleaşi echipamente.
Miercuri, 28 Martie 2012 | Modele noi

Primul test cu noul Dacia Lodgy vine din Franţa: "Versiune de bază austeră, dar raport calitate/preţ imbatabil"

Jurnaliştii francezi au reuşit deja să testeze noul Dacia Lodgy. Cei de la L'Argus au realizat o analiză atentă a modelului şi au efectuat un comparativ cu Renault Kangoo.
Miercuri, 14 Martie 2012 | Interviu

Interviu cu Arnaud Deboeuf (Renault): "Logan 2 va avea aceleaşi preţuri ca actualul Logan"

Automarket a discutat la Geneva cu Arnaud Deboeuf, directorului programului entry de la Renault. Am vorbit despre Lodgy şi despre viitoarele modele Dacia.
Vineri, 09 Martie 2012 | GENEVA 2012

Directorul gamei entry Renault: "Dacia nu are nevoie de ESP"

Arnaud Deboeuf, directorul gamei entry de la Renault, ne-a declarat că ESP-ul nu este necesar pe Lodgy deoarece platforma este suficient de manevrabilă şi fără acest sistem.
Marti, 06 Martie 2012 | GENEVA 2012

GENEVA 2012 LIVE: Spectacol marocan în standul Dacia la lansarea lui Lodgy

Dacia a lansat noul Lodgy la Salonul Auto de la Geneva în cadrul unui spectacol incitant, derulat pe ritmuri de jazz. Pe piața din România, modelul are un preț de pornire de 9.500 de euro cu TVA inclus.
Joi, 02 Februarie 2012 | Intern

Fanii Dacia Duster organizează a doua reuniune naţională

Posesorii de Dacia Duster vor avea întâlnirea anuală de iarnă în weekend-ul 17-19 februarie 2012. Cei care doresc să participe se pot înscrie până pe 7 februarie.
Marti, 17 Ianuarie 2012 | Industrie

Reţeaua de distribuitori Dacia va creşte în 2012

Oficialii Dacia au anunţat că reţeaua de distribuţie din Europa va creşte în 2012 şi au reafirmat sprijinul pentru uzina de la Mioveni.

Tag-uri similare

Dacia, Dacia Logan, modele noi Dacia, succesor Dacia Logan
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru