Fanii Dacia Duster organizează a doua reuniune naţională

De Sebastian Toma
Publicat Joi, 02.02.2012
Posesorii de Dacia Duster vor avea întâlnirea anuală de iarnă în weekend-ul 17-19 februarie 2012. Cei care doresc să participe se pot înscrie până pe 7 februarie.

Posesorii şi fanii Dacia Duster se vor întâlni în perioada 17-19 februarie la Bolboci-Moroieni, în judeţul Dâmboviţa. Vorbim de cea de-a doua întâlnire naţională a posesorilor şi fanilor Dacia Duster, organizată de Asociaţia Club Duster şi forumduster.ro. Cei care doresc să petreacă un weekend de aventură în compania acestor pasionaţi pot găsi mai multe informaţii pe www.asociaţiaclubduster.ro şi www.forumduster.ro , inscrierile fiind deschise până pe 7 februarie.

Ediţia iarnă 2012 a întâlnirii pasionaţilor şi posesorilor Dacia Duster va include şi probe speciale de îndemânare şi viteză pe teren înzăpezit, parade şi caravane pe traseu montat şi ateliere tematice. Participanţilor le-au fost pregătite şi concursuri pe tot parcusul week-end-ului, iar câştigătorii vor primi accesorii originale Dacia Duster.

Dacia a vândut 7.252 de unităţi Duster în 2011 pe piaţa din România. Duster este al doilea cel mai bine vândut model Dacia pe piaţa din România, după Logan, şi liderul segmentului în care activează.

Versiunea de top, Laureate, a fost aleasă de 95% dintre clienţi. La capitolul exporturi, Duster a înregistrat 230.000 de unităţi vândute.

Via | Dacia

Comentarii (24)

  • Foarte tare!
    12 6
  • Opinie
    Se intalnesc sa sarbatoreasca cele 3 stele...
    14 34
  • @Bethurbazal
    Opinia ta e varza!
    8 16
  • @automarket
    Inca asteptam articolul despre cele trei stele.
    Am pus si o intrebare mai demult dar marketingul Dacia e mai eficient si mi-a fost sters comentariul.
    La totalul vanzarilor din Europa de Vest, cate autoturisme Dacia au fost cumparate de persoane juridice si cate de persoane fizice?
    16 27
  • LauCalin
    @syktasy
    Poate nu ma prin eu, dar care ar fi importanta? Pana la urma cel mai mult conteaza numarul de unitati vandute, indiferent ca sunt cumparate de persoane fizice sau jurudice. Parerea mea.
    19 3
  • ***
    @Bethurbazal .....3 stele se vand mai bine decat 5 stele al fratiorului sau mai mare koleos (asta dupa ce a trecut printr-un facelift si o editie limitata )
    6 4
  • @LauCalin
    Eu cred ca vanzarile bune pentru Dacia din partea occidentala se datoreaza firmelor care cumpara pentru angajati masini. De ce sa dea cu cateva mii de euro mai mult pe o masina pentru angajat?
    De asemenea, cred ca majoritatea occidentalilor nu si-ar lua Dacia ca masina personala. Cifra vanzarilor cumulata e cea prezentata, dar discutand cu diverse persoane despre autoturisme, am constat ca marketingul Dacia este extraordinar si romanul este usor de manipulat.
    Mi-as dori ca Dacia sa faca o astfel de statistica si eu sa ma insel.
    3 21
  • Opinie
    Eu am vrut doar sa descretesc fruntile. Se pare ca multi sunt foarte incordati si atunci cand acceseaza acest site. Eu unul nu. Mie unul Dacia mi se pare o masina ok la pretul ei. Insa cand vorbim de Duster (in ciuda succesului) lucrurile nu mai stau chiar atat de ok. Sau poate ma-nsel eu. Astept replici.
    4 22
  • Duster
    @Bethurbazal
    Replica a dat-o acum aproape un an chiar redactorul Automarket (Mircea Mester) pe blogul lui, dar se pare ai ratat articolul.

    http://www.automarket.ro/blog/mester/marci/dacia/rezultatul-duster-la-euroncap-absolut-normal/

    Nu se mai oboseste nimeni cu capcauni ca tine care n-au habar ce presupune siguranta automobilelor.
    25 4
  • Parere personala
    Mda, am citit si eu articolul de pe blog. Partial adevarat....partial marketing. Cineva comenta ca sunt masini de 12.000 de euro care au 5 stele. Intradevar clase mai mici, dar totusi siguranata e asa de scumpa ? Adica daca s-ar pune tot ce trebuie pentru 5 stele inseamna ca ar ajunge la pret de Sportage sau Qashqai ???? Si asta la o masina cu elemente low-cost si cu un interior de Logan, care daca nu ma lasa memoria era masina de 5000 de euro ??? Cat costa "o broasca" la portiera in asa fel incat sa nu se deschida in timpul impactului? Chiar daca e musai sa porti centura nu are voie sa se intample asta, si din acest punct se vedere se cam poate da dreptate partial articolelor pe care dl Mester le arata cu degetul in blog. Iar la tot ce am scris, raspunsul e unul singur: "Ce vrei domle, SUV la banii astia ??" Sa nu uitam ca SUVurile sunt derivate din autoturismele de strada, o masina putin umflata si inaltata pe o caroserie autoportanta.
    4 18
  • "De asemenea, cred ca majoritatea occidentalilor nu si-ar lua Dacia ca masina personala."

    Zi-mi si mie cati posesori de Dacia iti pot spune ca si-au cumparat un Logan nou pentru ca si-au dorit foarte mult. Sunt prea putini cei care gandesc asta. In schimb cei care si-au cumparat Seria 3 de exemplu sau Passat sh, da, multi chiar si-au dorit unul. Sunt masini la care au visat de mult timp. Ori cati cand inchid ochii se viseaza ca sunt la volanul unui Logan? :))
    7 18
  • @laucalin
    Spune-mi si mie cati oameni care-si doreau Bentley sau Porsche sh (cu vreo 15-20k in bord) si au ajuns sa-si ia Seria 3 sau Pasat nou, chiar si-au dorit acele masini cu adevarat iar noaptea nu au visat la pielea maron-rosiatica ?. Binenteles ca sunt cu mult mai putini, dar am facut aceasta comparatie pentru a sugera ca aici subiectul e foarte coplex: bani, intretinere, ce vrei cu adevarat de la o masina. Cred ca Romania are numarul cel mai mare de complexati si fandositi auto, care viseaza cai verzi pe pereti. Si nu, nu sunt pro Dacia, tocmai pt ca am avut. De curiozitate cati ani ai?
    3 10
  • Semtex
    apropo de visuri...
    Domnilor, eu zic sa coborati din "turnul de fildes". Mai sunt cei care inca VISEAZA la o MASINA NOUA ! Si nu sunt putini !

    Sunt acei oameni rationali care realizeaza ca detinerea unei masini implica mai mult decat pretul de achizitie initial si nu vor sa se intinda mai mult decat le este plapuma. Dacia Duster, de exemplu, e o alternativa pentru cei care doreau un SUV robust si capabil, dar nu-si puteau permite decat unul second-hand.
    20 0
  • @adm, poti sa verifici cati ani am.

    @semtex, pui problema la un mod genereral. Pentru ca masina noua poate sa insemne si Tata Nano care costa de ex cat un Golf 4 cat de cat intretinut. Sau un Duster de 14000 de euro nou costa cat un Rav4 sau Nissan Quashqai sh bine intretinut.
    Revenim la vechea poveste nou vs sh, fiecare isi are avantajele si dezavantajele ei. Cel al masinii noi este in primul rand faptul ca ai garantia ca e noua. Insa nu tot timpul poate fi un argument hotarator in alegerea unei masini.
    6 10
  • Semtex
    @adm
    Duster a obtinut 27 puncte la protectia adultilor si 38 puncte la protectia copiilor, ceea ce presa de specialitate (nu eu neaparat) afirma ca-i un rezultat DECENT, iar raportul pret / siguranta e bun.

    Singurul motiv pentru care Duster n-a obtinut 4 stele euroncap a fost ca n-avea ESP-ul standard pe toate versiunile si lipsea avertizarea neutilizarii centurii pt pasagerii din spate. Concluziile impactului se pot vedea foarte bine pe site-ul Euroncap.

    @LauCalin
    Nu sunt "general" deloc! Sunt doar realist ! Spre deosebire de tine, nu-mi place sa bat campii...
    15 1
  • Ah, mai Semtex, modestia si intelepciunea asta! Ma gandeam eu ca nu are rost sa ma leg de tine. Ma faci din vorbe. :))
    8 3
  • Români eterni nemulţumiţi...ca de obicei aceeaşi idee, aceleaşi comentarii: tot ce e de afară e bun, dacă e ceva făcut în ţara voastră automat e prost, "are doar 3 stele", de ce face doar atât, de ce nu arată ca un cayenne etc etc.
    în loc să fiţi mândri de Dacia, ceva se mai mişcă pe aici, câştigăm competiţii cu Dacia aia etc, mai aude lumea de România de bine, nu doar de furturi şi ţigani...
    Dar mă rog... "păcat că e locuită", nu?
    12 1
  • @Bethurbazal
    Opinia ta e din nou varza!
    2 1
  • Opinie
    lorinczi.thomas, vad ca ai doar o placa cu "opinia ta e varza". Eu am cerut replici cu informatii nu cu texte standard. Dacia Duster e o masina care se deosebeste de celelalte Dacii prin faptul ca e inaltata. In rest n-are nimic in plus. Ba da, banii pe care-i dai in plus. Spre deosebire de multi care scriu pe aici eu chiar am avut Dacia (si veche si noua) si stiu ce poate masina autohtona si cat de sigura e. Isi merita cele 3 stele (aproape 4) insa nu si pretul.
    0 12
  • @alinushu
    1. "tot ce e de afară e bun, dacă e ceva făcut în ţara voastră automat e prost" - Dacia din cate stiu eu e un produs din afara, piese vechi si piese lowcost imbinate de Renault sub sigla Dacia, in exact acelasi mod cum le imbina in alte tari sub sigla Renaul sau Nissan.

    2 "Sa fiti mandri cu Dacia" - am avut 2 Logan pe mana din ani diferiti, la ambele dupa 2-3 ani portierle calcau la balama fier pe fier faceau la deschidere un zgomot ingrozitor, stateam cu vaselina dupa mine. Ca sa nu-ti mai zic ca la una din ele i-a cazut/rupt roata dreapta fata, noroc ca se parca cu ea, ca altfel cine stie.....la volan era mama. Cost reparatie 1000 ron.
    In conditiile astea SA FII TU MANDRU DE DACIA, EU NU MERCI.

    3. "castigam competitii cu Dacia" vezi ultimul scandal cu Dacia Lodgy si Alain Prost si cum au fost acuzati de Villneuve ca a castigat competitia.
    1 11
  • @@alinushu
    Legat de faza cu 'balamaua' ori minti, ori ai luat masini second-hand, ori impingi usa larg si ostentativ, caz in care e normal ca se dea balamaua peste cap. Zgomototele usilor care troznesc pot aparea la ORICE masina daca NU este intretinuta.

    http://www.automarket.ro/stiri/sondaj-dacia-mai-fiabila-decat-fiat-toyota-si-opel-42854.html
    11 1
  • @Bethurbazal
    Duster se deosebeste de "celelelate dacii" prin multe, doar ca sunt chestii prea tehnice pe care tu oricum nu le pricepi...
    7 0
  • @@alinushu
    1. Ştii prost! Dacia e un produs făcut de ingineri români în colaborare cu cei francezi. Majoritatea pieselor se fac în ţara noastră de către muncitori români.Din asta rezultă că este produsă în ţara noastră!
    2. Eu cunosc pe cineva care are în subordine o flotă de câteva sute de Loganuri şi vreo 80 şi ceva de Dustere.Toate Loganurile au peste 150.000 km făcuţi în condiţii foarte grele(drumuri defundate de ţară, şoferi nepăsător etc.) nu au avut probleme decât schimbatul consumabilelor!Aşa că, DA sunt mândru de Dacia!
    3.Când am zis "câştigăm competiţii" nu m-am referit doar la Trofeul Andros, m-am referit în general.Vai vai!o victorie contestată...nu s-a mai auzit în motorsport de aşa ceva! din câte ştiu şi cu duster am câştigat Andros!
    În concluzie, Române, fii mândru de ce ai!Nemulţumitului i se ia darul!
    5 0
  • @LauCalin

    Poate unii sunt prea saraci sa-si cumpere un "golf 4" sau alt SH vechi la care sa bage bani in reparatii periodice. Chiar asa n-au si ei dreptul la o masina noua, ieftina si fiabila?
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru