Motorsport::winner

Luni, 27 Aprilie 2015 | WRC

Meeke a obţinut în Raliul Argentinei prima victorie în WRC!

Kris Meeke a obţinut duminică prima victorie în Campionatul Mondial de Raliuri după ce a triumfat pentru Citroen în etapa din Argentina, în care Simone Tempestini a pierdut victoria la clasa Production Cup din cauza nerespectării regulamentului tehnic.
Duminica, 12 Aprilie 2015 | F1 TOP

Hamilton a câştigat cursa de la Shanghai! Rosberg şi Vettel, pe podium

Lewis Hamilton a obţinut victoria în Marele Premiu al Chinei în faţa coechipierului său de la Mercedes, Nico Rosberg, şi a rivalului său de la Ferrari, Sebastian Vettel, la capătul unei curse tactice decisă de strategiile identice pentru schimbarea pneurilor.
Duminica, 29 Martie 2015 | F1 TOP

Vettel a obţinut în Malaysia prima victorie pentru Ferrari după doi ani! Hamilton şi Rosberg, pe podium

Sebastian Vettel a triumfat în Marele Premiu al Malaysiei datorită unui ritm de cursă similar şi a unei strategii mai bune la schimbarea pneurilor decât rivalii de la Mercedes, care au ocupat locurile doi şi trei prin Lewis Hamilton şi, respectiv, Nico Rosberg.
Duminica, 15 Martie 2015 | F1 TOP

Hamilton a câştigat în Australia în faţa lui Rosberg. Vettel, debut cu podium pentru Ferrari

Lewis Hamilton a obţinut o victorie facilă la Melbourne în confruntarea cu coechipierul său de la Mercedes, Nico Rosberg, în timp ce Sebastian Vettel a debutat cu un podium pentru Ferrari.
Luni, 16 Februarie 2015 | WRC

Ogier a câştigat dramatic Raliul Suediei! Tempestini, triumf la categoria Production Cup a clasei WRC 2

Sebastien Ogier a obţinut în mod dramatic victoria în Raliul Suediei, în ultima probă specială, după o eroare comisă de liderul şi coechipierul său, Andreas Mikkelsen. Simone Tempestini a câştigat etapa la clasa Production Cup pentru Napoca Rally Academy cu un Subaru Impreza.
Luni, 26 Ianuarie 2015 | WRC

Ogier a câştigat Raliul Monte Carlo! Loeb, cele mai multe victorii în probele speciale

Sebastien Ogier a obţinut victoria în Raliul Monte Carlo, după ce duelul echilibrat cu Sebastien Loeb s-a încheiat prematur după o eroare comisă de nonuplul campion mondial.
Miercuri, 07 Ianuarie 2015 | Motorsport

Kajetanowicz a câştigat prima etapă a sezonului din Campionatul European de Raliuri

Kajetan Kajetanowicz a dominat autoritar Raliul Janner din Austria, prima etapă a sezonului din Campionatul European de Raliuri, în care elveţianul Jonathan Hirschi s-a rătăcit prin zăpadă, iar Simone Tempestini a terminat pe locul doi la clasa ERC 3.
Luni, 17 Noiembrie 2014 | WRC

Ogier încheie sezonul de WRC cu o victorie în Raliul Marii Britanii

Sebastien Ogier a câştigat Raliul Marii Britanii, ultima etapă a sezonului din Campionatul Mondial de Raliuri. Mikko Hirvonen s-a retras din activitatea competiţională cu un loc doi.
Luni, 10 Noiembrie 2014 | Motorsport

Sarrazin a câştigat Raliul Corsicii după abandonurile în serie ale piloţilor de top

Stephane Sarrazin, pilot în Campionatul Mondial de Anduranţă pentru Toyota, a câştigat Raliul Corsicii, ultima etapă din Campionatul European de Raliuri, în care numeroşi piloţi de top au fost nevoiţi să abandoneze.
Duminica, 09 Noiembrie 2014 | Formula 1

Rosberg a câştigat la Interlagos după ce a rezistat presiunilor lui Hamilton

Nico Rosberg a obţinut victoria în Marele Premiu al Braziliei după ce a reuşit să reziste presiunilor lui Lewis Hamilton din finalul cursei. Germanul s-a apropiat la 17 puncte înaintea cursei decisive pentru titlu de la Abu Dhabi.
Duminica, 02 Noiembrie 2014 | F1 TOP

Hamilton a obţinut la Austin a cincea victorie consecutivă şi şi-a consolidat poziţia de lider

Lewis Hamilton a câştigat Marele Premiu al Statelor Unite după ce l-a depăşit pe circuit pe coechipierul său, Nico Rosberg. Aflat la a cincea victorie consecutivă, britanicul şi-a sporit avansul în fruntea clasamentului la 24 de puncte.
Luni, 27 Octombrie 2014 | Motorsport

Lappi a câştigat Raliul Valais şi este aproape de titlu

Esapekka Lappi a obţinut victoria în Raliul Valais şi este foarte aproape să câştige matematic titlul în Campionatul European de Raliuri.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 27 Octombrie 2014 | WRC

Ogier a câştigat Raliul Spaniei şi îşi păstrează titlul mondial

Sebastien Ogier şi-a adjudecat victoria în Raliul Spaniei şi a devenit pentru a doua oară campion mondial. Jari-Matti Latvala a ocupat locul doi, însă nu a avut nicio şansă să-l oprească pe coechipierul său.
Duminica, 12 Octombrie 2014 | F1 TOP

Hamilton a câştigat cursa din Rusia după ce a tranşat duelul cu Rosberg în primul viraj. Mercedes, campioană la constructori

Lewis Hamilton a câştigat ediţia inaugurală a Marelui Premiu al Rusiei în faţa lui Nico Rosberg, care a fost nevoit să efectueze unica oprire la boxe încă din primul tur după ce a forţat pneurile în primul viraj în lupta pentru victorie cu coechipierul său. Mercedes a devenit matematic campioana constructorilor.
Luni, 06 Octombrie 2014 | WRC

Latvala a obţinut în Raliul Franţei prima victorie pe asfalt din carieră

Jari-Matti Latvala a câştigat duminică Raliul Franţei şi a obţinut astfel prima victorie pe asfalt din caieră. Finlandezul mai are de recuperat 27 de puncte în faţa lui Sebastien Ogier, care a obţinut doar trei puncte în urma unor defecţiuni tehnice.
Duminica, 05 Octombrie 2014 | F1 TOP

Hamilton a câştigat pe ploaie cursa de la Suzuka! Bianchi, inconştient după un accident care a dus la abandonarea cursei

Lewis Hamilton a câştigat pe ploaie Marele Premiu al Japoniei după ce l-a depăşit pe circuit pe Nico Rosberg, în timp ce Red Bull şi-a adjudecat următoarele două poziţii în detrimentul lui Jenson Button. Cursa s-a încheiat cu şase tururi înainte de final din cauza unui accident grav suferit de Jules Bianchi, care a fost transportat la spital în stare de inconştienţă.
Luni, 22 Septembrie 2014 | Motorsport

Sauditul Yazeed Al Rajhi a câştigat Raliul Ciprului din ERC. Breen a abandonat

Pilotul saudit Yazeed Al Rajhi a câştigat Raliul Ciprului, antepenultima etapă din Campionatul European de Raliuri, şi a fost urmat de Kajetan Kajetanowicz. Craig Breen, celălalt pilot de top care a participat la eveniment, a abandonat.
Duminica, 21 Septembrie 2014 | F1 TOP

Hamilton a câştigat în Singapore după ce a învins strategiile diferite adoptate de Red Bull şi Ferrari

Lewis Hamilton a câştigat în Singapore după ce a reuşit să surmonteze strategiile diferite la boxe adoptate de Sebastian Vettel, Daniel Ricciardo şi Fernando Alonso în urma unui Safety Car care l-a obligat pe britanic să forţeze monopostul la limita în ultimă jumătate a cursei. Pilotul Mercedes a devenit liderul clasamentului general după ce Nico Rosberg a abandonat din cauza unor defecţiuni tehnice la monopost.
Luni, 15 Septembrie 2014 | WRC

Ogier a câştigat Raliul Australiei. Volkswagen este campioană la constructori!

Sebastien Ogier a câştigat Raliul Australiei în faţa coechipierilor săi Jari-Matti Latvala şi Andreas Mikkelsen, rezultate în urma cărora Volkswagen a cucerit matematic titlul constructorilor.
Duminica, 07 Septembrie 2014 | F1 TOP

Hamilton a câştigat la Monza după o dublă greşeală comisă de Rosberg!

Lewis Hamilton a recuperat terenul pierdut la start după o defecţiune tehnică şi a câştigat Marele Premiu al Italiei în faţa coechipierului său Nico Rosberg, după ce germanul a pierdut de două ori timp preţios prin frânarea târzie în prima şicană.

Tag-uri similare

Hyundai, motorsport::winner, Hyundai HND-9, HND-9
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru