Motorsport::winner

Duminica, 16 Martie 2014 | F1 TOP

Rosberg a câştigat cursa de debut de la Melbourne! Ricciardo şi Magnussen, primele podiumuri din carieră. UPDATE: Ricciardo, exclus din clasamentul cursei

Nico Rosberg a câştigat detaşat Marele Premiu al Australiei după ce a devenit lider la start, în timp ce Daniel Ricciardo şi Kevin Magnussen au obţinut primele podiumuri din carieră. Lewis Hamilton şi Sebastian Vettel au abandonat după primele tururi din cauza unor defecţiuni la motor.
Luni, 10 Martie 2014 | WRC

Ogier a câştigat Raliul Mexicului. Neuville a obţinut primul podium pentru Hyundai

Sebastien Ogier a redevenit lider în clasamentul general după ce a câştigat Raliul Mexicului în faţa coechipierului Jari-Matti Latvala, în timp ce Hyundai a obţinut primul podium prin Thierry Neuville.
Luni, 20 Ianuarie 2014 | WRC

Ogier a câştigat Raliul Monte Carlo desfăşurat pe gheaţă, zăpadă şi ploaie

Sebastien Ogier a obţinut victoria în Raliul Monte Carlo la capătul unei etape în care ploile şi ninsorile au îngreunat semnificativ evoluţiile piloţilor. Robert Kubica a abandonat după ce a fost lider în primele două probe.
Duminica, 24 Noiembrie 2013 | F1 TOP

Vettel a câştigat la Interlagos cursa care pune punct erei motoarelor V8 de 2.4 litri în Formula 1

Sebastian Vettel a obţinut la Interlagos a noua victorie consecutivă, iar Mark Webber l-a secondat pe podium la ultima sa cursă în F1, în care era motoarelor V8 de 2.4 litri a ajuns la final.
Duminica, 17 Noiembrie 2013 | WRC

Ogier a câştigat Raliul Marii Britanii, ultima etapă a sezonului de WRC

Sebastien Ogier a dominat autoritar Raliul Marii Britanii şi a încheiat în stil de mare campion sezonul 2013 al Campionatului Mondial de Raliuri.
Duminica, 03 Noiembrie 2013 | F1 TOP

Vettel a câştigat în Abu Dhabi, Webber şi Rosberg pe podium

Sebastian Vettel a obţinut în Abu Dhabi a şaptea victorie consecutivă după ce a profitat de startul ratat al lui Mark Webber, care a terminat pe doi în faţa lui Nico Rosberg.
Duminica, 27 Octombrie 2013 | F1 TOP

Vettel a câştigat în India şi a devenit cel mai tânăr cvadruplu campion mondial din istorie!

Sebastian Vettel a obţinut în India a şasea victorie consecutivă şi a devenit cel mai tânăr cvadruplu campion mondial din istoria Formulei 1. În plus, Red Bull a devenit matematic cvadruplă campioană mondială la constructori.
Duminica, 27 Octombrie 2013 | Motorsport

Gergo Szabo a câştigat Raliul Harghitei, ultima etapă a sezonului de CNR

Sezonul 2013 al Campionatului Naţional de Raliuri s-a încheiat cu victoria obţinută de Gergo Szabo în Raliul Harghitei, la capătul unei lupte echilibrate cu conaţionalul său David Botka.
Luni, 14 Octombrie 2013 | Motorsport

Piloţii locali au dominat Raliul Sanremo, penultima etapă de ERC a sezonului

Italianul Giandemenico Basso a câştigat Raliul Sanremo la capătul unei lupte cu piloţii locali, în contextul în care Bryan Bouffier şi Craig Breen au avut diverse probleme.
Duminica, 13 Octombrie 2013 | F1 TOP

Vettel a câştigat la Suzuka, Webber şi Grosjean au completat podiumul

Sebastian Vettel a obţinut victoria în Japonia după ce strategia opririlor la boxe l-a ajutat să recupereze după startul ratat. Lider timp de o jumătate de cursă, Romain Grosjean si-a egalat cel mai bun rezultat din carieră după ce a terminat pe locul trei în spatele lui Mark Webber.
Duminica, 06 Octombrie 2013 | F1 TOP

Vettel a triumfat în Coreea de Sud într-o cursă plină de tensiune şi incidente

Sebastian Vettel a obţinut victoria la Yeongam într-o cursă în care Lotus a completat podiumul, monopostul lui Mark Webber a luat foc, iar un pneu al lui Sergio Perez s-a exfoliat pe circuit.
Luni, 30 Septembrie 2013 | Motorsport

Kopecky a câştigat Raliul Croaţiei şi a devenit campion

Jan Kopecky a câştigat Raliul Croaţiei şi a obţinut titlul în Campionatul European de Raliuri, în timp ce Napoca Rally Academy şi-a adjudecat trofeul constructorilor la clasa Production Cup.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Duminica, 22 Septembrie 2013 | F1 TOP

Vettel a câştigat cursa în nocturnă din Singapore, Alonso şi Raikkonen pe podium

Sebastian Vettel a obţinut duminică în Singapore a treia victorie consecutivă şi şi-a consolidat poziţia în clasamentul general după ce Fernando Alonso a terminat pe locul 2.
Duminica, 15 Septembrie 2013 | Motorsport

Delecour a câştigat Raliul Bacăului şi a devenit pentru a doua oară campion naţional

Francois Delecour a câştigat Raliul Bacăului şi şi-a adjudecat matematic al doilea titlu naţional consecutiv cu două etape înainte de finalul sezonului.
Duminica, 08 Septembrie 2013 | F1 TOP

Vettel a câştigat la Monza, Alonso şi Webber pe podium

Sebastian Vettel şi-a consolidat poziţia de lider în clasament după ce a câştigat fără emoţii cursa de la Monza, în care Fernando Alonso a ocupat a doua treaptă a podiumului în faţa lui Mark Webber.
Duminica, 07 Iulie 2013 | F1 TOP

Vettel a câştigat pentru prima oară Marele Premiu al Germaniei!

Sebastian Vettel a obţinut victoria în cursa de casă de la Nurburgring după ce a reuşit să-i ţină în spate pe Kimi Raikkonen şi Romain Grosjean în ultimele tururi.
Luni, 01 Iulie 2013 | Motorsport

Freddy Loix a câştigat dramatic Raliul Ypres

Freddy Loix a obţinut a opta victorie în Raliul Ypres din Campionatul European de Raliuri, după ce ultima probă a fost anulată din cauza a două incendii suferite de rivali.
Duminica, 30 Iunie 2013 | F1 TOP

Rosberg a câştigat Marele Premiu al Marii Britanii

Nico Rosberg a câştigat cursa de la Silverstone după ce Lewis Hamilton a avut o explozie la pneul stanga-spate, iar Sebastian Vettel a abandonat cu o defecţiune la cutia de viteză.
Marti, 25 Iunie 2013 | Motorsport

Delecour a câştigat Raliul Clujului, un spectator a decedat

Francois Delecour a câştigat Raliul Clujului după ce ultima probă specială a fost anulată în urma decesului suferit de un spectator aflat într-o zonă interzisă.
Duminica, 09 Iunie 2013 | F1 TOP

Vettel a câştigat Marele Premiu al Canadei

Sebastian Vettel a dominat categoric cursa de la Montreal, în timp ce Fernando Alonso a terminat pe locul doi după un duel spectaculos cu Lewis Hamilton în ultimele tururi.

Tag-uri similare

Hyundai, motorsport::winner, Hyundai HND-9, HND-9
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru