Motorsport::winner

Marti, 02 Septembrie 2014 | Motorsport

Vaclav Pech a câştigat Raliul Cehiei din ERC după abandonurile favoriţilor

Vaclav Pech a câştigat fără emoţii Raliul Zlin desfăşurat în Cehia în cadrul Campoionatului European de Raliuri, după ce favoriţii Kevin Abbring, Craig Breen şi Esapekka Lappi au abandonat în a cincea probă specială.
Duminica, 24 August 2014 | F1 TOP

Ricciardo a câştigat la Spa-Francorchamps! Rosberg şi Hamilton, incident pe circuit

Daniel Ricciardo a câştigat Marele Premiu al Belgiei după ce a profitat de un incident de cursă între Nico Rosberg şi Lewis Hamilton care va genera noi controverse la Mercedes. Germanul a terminat pe locul doi în faţa lui Valtteri Bottas, în timp ce britanicul s-a retras din cursă pe final după ce a concurat în a doua jumătate a plutonului.
Luni, 04 August 2014 | WRC

Latvala a câştigat Raliul Finlandei, Ogier şi Meeke au completat podiumul

Jari-Matti Latvala a câştigat dramatic Raliul Finlandei după ce o defecţiune la frâne l-a propulsat pe Sebastien Ogier în lupta pentru victorie. Citroen a obţinut ultimul loc pe podium prin Kris Meeke.
Duminica, 27 Iulie 2014 | F1 TOP

Ricciardo, triumf spectaculos la Hungaroring în faţa lui Alonso şi Hamilton!

Daniel Ricciardo a câştigat cursa de la Hungaroring după un final electrizant în care i-a depăşit pe Fernando Alonso şi Lewis Hamilton, care au completat podiumul în această ordine. Nico Rosberg a încheiat doar pe patru o cursă în care a fost lider înainte ca două intrări ale Safety Car-ului să bulverseze complet ordinea.
Luni, 21 Iulie 2014 | Motorsport

Ott Tanak a câştigat Raliul Estoniei din ERC. Tempestini a încheiat pe 15

Pilotul de WRC Ott Tanak a câştigat Raliul Estoniei din Campionatul European de Raliuri, în timp ce Marco Tempestini a încheiat pe locul 15.
Duminica, 20 Iulie 2014 | F1 TOP

Rosberg a câştigat la Hockenheim. Hamilton pe trei, în spatele lui Bottas

Nico Rosberg a câştigat Marele Premiu al Germaniei după o cursă spectaculoasă de recuperare a lui Lewis Hamilton, care a plecat de pe locul 20 pentru a ajunge până pe trei. Britanicul nu a reuşit însă să-l depăşească pe final pe Valtteri Bottas, care a obţinut al treilea podium consecutiv.
Duminica, 06 Iulie 2014 | F1 TOP

Hamilton a câştigat la Silverstone după abandonul lui Rosberg care relansează lupta pentru titlu

Lewis Hamilton a câştigat la Silverstone după un abandon suferit de Nico Rosberg din cauza unei defecţiuni la cutia de viteze la capătul unei curse întrerupte timp de o oră după un accident suferit de Kimi Raikkonen. Podiumul a fost completat de Valtteri Bottas şi Daniel Ricciardo.
Luni, 23 Iunie 2014 | Motorsport

Freddy Loix a câştigat pentru a noua oară Raliul Ypres din ERC

Freddy Loix a obţinut victoria în Raliul Ypres din cadrul Campionatului European de Raliuri după ce a profitat de abandonul suferit de liderul Kevin Abbring.
Duminica, 08 Iunie 2014 | F1 TOP

Ricciardo a câştigat dramatic la Montreal una dintre cele mai spectaculoase curse din ultimii ani!

Daniel Ricciardo a obţinut în Canada prima victorie din carieră după ce a profitat de defecţiunile tehnice înregistrate de piloţii Mercedes. Nico Rosberg şi Sebastian Vettel au completat podiumul, însă ultimul a scăpat ca prin urechile acului de un acroşaj cu Sergio Perez şi Felipe Massa.
Duminica, 25 Mai 2014 | Formula 1

Rosberg a câştigat cursa de la Monaco în faţa lui Hamilton! Ricciardo a completat podiumul

Nico Rosberg a triumfat la Monaco în faţa coechipierului său Lewis Hamilton, care a fost nemulţumit de strategia aleasă de Mercedes pentru unica intrare la boxe. Daniel Ricciardo a completat podiumul de premiere şi a fost la un pas să-l depăşească pe Hamilton.
Luni, 19 Mai 2014 | Motorsport

Bernardo Sousa a câştigat Raliul Insulelor Azore din cadrul ERC

Bernardo Sousa a obţinut dramatic victoria în Raliul Insulelor Azore în faţa lui Kevin Abbring, după ce liderul Craig Breen a fost nevoit să abandoneze din cauza unor probleme tehnice.
Luni, 12 Mai 2014 | WRC

Latvala l-a învins pe Ogier şi a câştigat Raliul Argentinei

Jari Matti Latvala a câştigat Raliul Argentinei şi a fost acompaniat pe podium de coechipierul său de la Volkswagen, Sebastien Ogier, şi de Kris Meeke de la Citroen.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Duminica, 11 Mai 2014 | F1 TOP

Hamilton a câştigat cursa din Spania! Rosberg şi Ricciardo au completat podiumul

Lewis Hamilton a obţinut la Barcelona a patra victorie consecutivă şi a devenit liderul clasamentului general după ce l-a învins pe Nico Rosberg, care nu a reuşit să-şi atace decisiv coechipierul de la Mercedes. Daniel Ricciardo a urcat de asemenea pe podiumul de premiere.
Marti, 22 Aprilie 2014 | Motorsport

Lappi a câştigat Raliul Irlandei şi a devenit liderul clasamentului în ERC

Esapekka Lappi a câştigat fără emoţii Raliul Irlandei şi a devenit liderul clasamentului general după ce favoritul publicului local Craig Breen a fost nevoit să abandoneze.
Duminica, 20 Aprilie 2014 | F1 TOP

Hamilton a dominat Marele Premiu al Chinei! Alonso, primul podium din acest sezon

Lewis Hamilton a câştigat fără emoţii cursa de la Shanghai în faţa coechipierului său Nico Rosberg şi a lui Fernando Alonso, care a obţinut astfel primul podiumk pentru Ferrari din acest sezon.
Duminica, 06 Aprilie 2014 | F1 TOP

Hamilton a câştigat cursa din Bahrain după dueluri memorabile cu Rosberg!

Lewis Hamilton a a câştigat Marele Premiu al Bahrainul după ce a luptat roată la roată cu Nico Rosberg, în timp ce Sergio Perez a ocupat ultima treaptă a podiumului pentru Force India în cea mai spectaculoasă cursă a debutului de sezon, marcată de numeroase depăşiri în pluton.
Duminica, 06 Aprilie 2014 | WRC

Ogier a dominat Raliul Portugaliei, iar Hirvonen a obţinut primul podium pentru M-Sport

Sebastien Ogier a câştigat fără emoţii Raliul Portugaliei pentru Volkswagen, iar podiumul a fost completat de Mikko Hirvonen (M-Sport) şi Mads Ostberg (Citroen). Jari Matti Latvala (Volkswagen)şi Robert Kubica (M-Sport) s-au numărat printre piloţii care au suferit accidente.
Luni, 31 Martie 2014 | Motorsport

Craig Breen a câştigat Raliul Greciei din ERC cu noul Peugeot 208 T16

Craig Breen a câştigat Raliul Greciei, a treia etapă a sezonului din Campionatul European de Raliuri, la debutul noului Peugeot 208 T16 într-o competiţie majoră. Alexandru Filip a ocupat locul 20 în clasamentul general, în timp ce Simone Tempestini a abandonat în ultima probă specială.
Duminica, 30 Martie 2014 | F1 TOP

Hamilton a câştigat fără emoţii cursa de la Sepang! Rosberg şi Vettel au completat podiumul

Lewis Hamilton a câştigat detaşat Marele Premiu al Malaysiei în faţa coechipierului său Nico Rosberg, care l-a depăşit la start pe Sebastian Vettel. Daniel Ricciardo a impresionat in debut, dar a terminat ultimul după o avalanşă de probleme generată de o eroare a mecanicilor la boxe.
Luni, 24 Martie 2014 | Motorsport

Delecour a început noul sezon de CNR cu o victorie în Raliul Braşovului

Francois Delecour a câştigat Raliul Braşovului, prima etapă a sezonul 2014 al Campionatului Naţional de Raliuri, şi a fost acompaniat pe podium de Marco Tempestini şi Dan Gîrtofan.

Tag-uri similare

Hyundai, motorsport::winner, Hyundai HND-9, HND-9
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru